Ziua bună tuturor! Vara este faină, dar pielea noastră suferă destul de mult. Toți suntem dornici să ne bronzăm, fără să ne gândim, de fapt, că bronzul reprezintă o arsură a pielii. Nu este ok să stăm în soare fără spf, razele sunt extrem de puternice chiar și când este înnorat și s-ar putea să ne pară rău. Mie chiar mi-a părut, am fost la mare două zile și m-am ars într-un asemenea hal înct și acum mă jupoi, la două săptămâni după experiment. Însă tare mă bucur că am avut la îndemână un ajutor de nădejde, și anume acidul hialuronic, încorporat în crema multifuncțională de la Cerave. Pentru mine pot spune că e produsul verii, ingredientele sale fiind fix ce mi-a trebuit! Pot spune că am descoperit secretul epntru o piele perfectă!

Acidul hialuronic este, de fapt, o moleculă de zahăr, dar cu proprietăți extraordinare – hidratează, ajută la reînnoirea celulară, vindecă cicatricile mai repede, reduce ridurile și menține pielea mai fermă și mai elastică. Așa că fie că vorbim de ten sau corp, produsele cu acid hialuronic ne vor face pielea mult mai frumoasă și o vor lăsa mai netedă.

Putem să folosim și aur în compoziția produselor?

Bineînțeles! Ba chiar este recomandat, întrucât aurul este asociat cu tinerețea veșnică. În momentul de față, el este folosit în produse în formă coloidală, fiind obținut prin electroliza microparticulelor de aur demineralizat. Eu folosesc aurul în crema de ochi de la Dermacol, însă mă gândesc serios și la o gold maskde la Notino, sunt curioasă de efectele imediate asupra tenului.

Și ca să închidem cercul, propun să aveți la îndemână și ceva produse cu colagen, merg foarte bine în combinație cu cele cu acid hialuronic. Am văzut câteva produse pentru păr de care aș fi extrem de curioasă, dat fiind faptul că îl chinui și are nevoie de refacere. Încercați și colagen pentru ten, e încorporat în măști, serumuri, creme , absolut tot ce vă puteți imagina!

Nu uitați de pielea voastră! Chiar dacă pare ok, asta nu înseamnă că nu tânjește după hidratare. O piele hidratată este o piele fericită, iar ridurile vor întârzia să apară. Se aplică pentru ten, însă nu numai. Mai ales când este vară, pielea suferă și după expunerea la soare, astfel că e bine să folosim produse hidratante, pentru o refacere rapidă. Voi ce produse folosiți pentru o piele perfectă?

7 Replies to “Ingrediente must have pentru o piele perfectă!

  1. Am descoperit și eu recent produsele Cerave și sunt foarte mulțumită de ele. Pentru ten mai folosesc o cremă hidratantă de la Le Pommiere și un ser de la Yves Rocher.

  2. Soarele chiar este periculos pentru pielea noastră dacă nu știm să ne expunem corect, să ne protejăm și să ne hidratăm. Ba chiar să mâncăm alimente care ajută în acest caz.
    Apropo de Cerave, nu am folosit această cremă, dar am folosit altele și îmi plac tare mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *