O îngrijire corectă a dinților se cunoaște după primul zâmbet – descoperă Pro White

Bună ziua din nou! Discutăm astăzi despre un subiect pe cât de cunoscut, pe atât de neglijat uneori de anumite persoane. Știm cu toții că îngrijirea personală este necesară în viața noastră nu doar pentru aspectul fizic și pentru a arăta bine în societate, cât și pentru sănătate.  Iar aici intră și igiena orală, desigur.

Sunt multe doamne și domnișoare care își aplică un ruj roșu strident, crezând că acesta este un secret al dinților albi. Total greșit! Secretul dinților albi este spălarea lor de 2 ori pe zi. Uluitor, nu-i așa? Un ruj strident nu va face decât să scoată în evidență faptul că nu aveți grijă de igiena orală în totalitate. Se spune că un contrast între alb și roșu face diferența. Sigur că face diferența, însă dacă nu confundăm albul cu galbenul.

Mai zic unii ca nu suportă gustul de mentă dimineața, pentru că li se face rău și, de aceea, nu folosesc pastă de dinți. Sigur ați mai auzit aceste scuze. Dar, să știți că în situații de acest gen, sarea sau bicarbonatul nu are gust de mentă.

Pro White ne cucerește cu produsele de albire a dinților

Bineînțeles că acele cazuri de mai sus sunt mai rare, sper eu, de aceea persoanele care vor o albire perfectă a dinților pot apela cu ușurință la o pasta de dinti pentru albire, ușor de folosit, home use.

Este destul de costisitor atât din punct de vedere al timpului, cât și al banilor să mergem periodic la un cabinet de stomatologie pentru o albire sau pentru alte tratamente, așa că putem apela cu încredere la Pro White.

Pot spune că secretul dinților albi este e-shopul Pro White. Aici cu siguranță mă va crede cineva decât dacă aș spune că este rujul roșu. Right?

Gama lor de produse este foarte versatilă și putem alege chiar și tratamente cu benzi de albire a dinților, apă de gură, ață dentară, pudră din cărbune organic și kit de albire a dinților.

De unde știu aceste lucruri? Pentru că m-am întâlnit zilele trecute cu o cunoștință pe care nu o mai văzusem de ceva timp și am observat o schimbare la ea. Avea dinții foarte albi, am întrebat-o ce tratament a făcut și mi-a spus că tratamentul ei se numește „dr.” Pro White.

A vorbit cu atât patos de pasta de dinți pentru albire și de efectele ei, încât am ajuns acasă și mi-am comandat și eu o pastă. O folosesc de 3 zile și deja se vede diferența.

Dacă v-am făcut curioși așa cum m-a făcut pe mine acea cunoștință, intrați pe pagina pro-white.ro și acolo puteți vedea mai multe detalii. Așadar, fetelor, folosiți rujul roșu după ce folosiți produsele de la Pro White!

Contact:

info@benzicrest.ro

One Reply to “O îngrijire corectă a dinților se cunoaște după primul zâmbet – descoperă Pro White”

  1. momentan, am probleme mai grave ca capitolul dinti si nu imi sta gandul la albire. Daca as avea dintii perfecti, probabil ca m-ar interesa si asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *