Ziua bună, oameni faini! Știu că petrecerea dintre ani se apropie cu pași repezi și sigur vreți să străluciți. Dacă încă nu ați ales ținuta perfectă, mai aveți puțin timp la dispoziție! Fie că e vorba de rochia perfectă, de accesorii sau de pantofi, toate le puteți găsi cu ajutorul celor de la GLAMI, un moto de căutare extrem de cunoscut. Pe ei i-am descoperit acum ceva timp căutându-mi câteva piese vestimentare și m-am minunat cât de simplu e să găsesc ceea ce îmi doresc la cele mai bune prețuri, să compar modelele și materialele. GLAMI nu este un magazin online, ci un motor de căutare de fashion unde găsești listate produse de pe alte magazine. Totuși, această grupare pe categorii și tipuri de haine sau accesorii te ajută să salvezi foarte mult timp și să găsești totul la prețuri mult mai bune!

Ești în căutarea ținutei perfecte de Revelion?

Fie că ești în căutarea unei rochițe negre sau a uneia cu paiete, GLAMI e locul perfect pentru dorințele tale. E foarte simplu să găsești ceea ce îți dorești, dat fiind faptul că poți adăuga o mulțime de filtre – culoare, print, ocazia pentru care cauți acea piesă etc. Pe GLAMI poți găsi foarte ușor cadouri pentru toată lumea pe baza a ceea ce știi că le place. În plus, ei au implementat și căutarea prin imagini. Dacă încarci o fotografie a unei hăinuțe mult dorite, ți se vor afișa toate produsele similare cu acea. Și e imposibil să nu găsești ceva să te încânte!

GLAMI pune la dispoziție și un ghid al materialelor folosite în componența hainelor dorite. Astfel, poți afla ce conține rochia pe care ai pus ochii, dar și cum se întreține. Moda sustenabilă este viitorul, iar cei de la GLAMI știu acest lucru!

Ai ales deja pantofii potriviți?

Mi se pare o idee excelentă de a alătura hainele cu pantofi și accesorii. Astfel, acest motor de căutare te ajută să îți realizezi o ținută completă, din cap până în picioare. Prețurile sunt puse în ordine, astfel ca te să te încadrezi în bugetul pe care ți l-ai propus. Găsești pantofi de seară sau chiar și bocanci, trebuie doar să îi cauți. Pentru Revelion ai cei mai drăgălași pantofi, simpli sau cu paiete, cu modele complicate, cu tocuri amețitoare sau în culori tari.

Rochia perfectă, accesoriile ideale și pantofii care te fac să te simți ca o zeiță. Ce-ți mai trebuie pentru o petrecere reușită? Cam acesta e arsenalul de basm. Știu că toți ținem la economiile noastre, iar hainele nu fac excepție. Vrem ceva bun, de calitate, dar să nu ne dăm tot salariul. Putem accesa site-ul fie de pe laptop, fie de pe telefon sau tabletă, iar foarte important este faptul că au și aplicație disponibilă pe Android și iOS, ceea ce face căutarea mult mai ușoară. Nu confundați site-ul cu magazinele online pe care le prezintă. Achiziția o veți face de acolo. GLAMI doar devine prietenul vostru și vă ajută. Shoppingul online câștigă din ce în ce mai mult teren, așa că să profităm și să economisim timp și bani! Alege să strălucești, inspiră-te de pe GLAMI!

9 Replies to “Inspiră-te de pe GLAMI pentru ținuta de Revelion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *