Obiectele necesare într-o gospodărie sau la locul de muncă pot fi diverse accesorii și instrumente, mai ales dacă se lucrează în anumite ramuri ale industriei ușoare. Ne referim aici la aparate de sudură care pot fi utilizate atât de profesioniști, cât și de persoane autorizate sau începători, desigur folosind protecția de rigoare.

Chiar și aparatele de sudură folosite odinioară nu mai arată la fel, ele au evoluat inclusiv în felul în care arată și cântăresc până la produsele adiacente cu care sunt livrate. Profesioniștii vor căuta mereu calitatea, indiferent că vor folosi aparatele de sudură în gospodăria proprie sau la locul de muncă. Profesioniștii aleg kit-ul complet de la magazinul online desudura.ro.

Ce este și la ce poate fi folosit un invertor pentru sudură?

 Dacă facem o comparație cu aparatele de sudură tradiționale un invertor sudura are diferențe nete în ceea ce privește structura sa, cât și modul de operare. Pe lângă greutatea redusă și aspectul compact, s-a mai schimbat și tehnologia de sudare. Astfel, dacă în trecut la vechile aparate de sudură se foloseau transformatoare de aluminiu și cupru, acum invertoarele de sudură folosesc o tehnologie inovativă pe bază de silicon.

Practic invertorul de la firma VELT este un echipament electric care funcționează pe bază de curent, destinat sudării sau îmbinării pieselor din metal. Printre avantajele lui evidente se numără consumul redus de energie, ceea ce se va reflecta în costurile ulterioare de producție, indiferent unde este folosit.

Invertoarele de sudură sunt recomandate pentru lucrări pe șantiere și în micile ateliere de producție, dar pot fi utilizate și în industria auto sau chiar cea alimentară. Nu mai vorbim desigur de lucrările efectuate în gopodăria proprie sau în industria agriculturii.

Invertoare de sudură de la VELT, alegerea profesioniștilor

 Pentru cine dorește să achiziționeze un invertor de sudură se poate orienta printre ofertele magazinului online desudura.ro. Aici se găsesc aparate de sudură profesionale VELT, fiabile, robuste și performante, create să reziste în timp. Faptul că este mai compact și are dimensiuni mai mici decât aparatul de sudură tradițional îl face mai ușor de manevrat și transportat, mai ales dacă lucrările se efectuează în diverse locații.

O altă calitate pentru care merită achiziția lui este și faptul că se poate alimenta cu energie electrică de la orice tip de priză, chiar și cele obișnuite, aflate de obicei peste tot. Consumul redus de energie îl recomandă pentru orice tip de lucrare.

Investiția într-un asemenea invertor își va dovedi eficiența în timp, chiar dacă el costă mai mult decât un aparat de sudură clasic.

Cum se poate comanda un invertor de sudură și ce conține kit-ul de livrare?

 Prin accesarea site-ului desudura.ro se poate face un cont în câteva minute, iar apoi în funcție de necesități se comandă aparatul de sudură dorit. Consultanța specializată se poate face și la telefon, cu ajutorul specialiștilor.

Livrarea se face prin curier cu verificare colet, iar garanția este de doi ani pentru persoane fizice și de un an pentru persoane juridice. Kit-ul de livrare mai conține și cablu de sudură de 2 metri, masca de sudură și perie cu ciocănel pentru zgură.

Pentru informații privind produsele fimei VELT accesați pagina oficială desudura.ro.

Contact: office@vladicom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *