Cărțile sunt viața mea, iar mai nou, am început să mai schimb și genurile. Da, de la romanele polițiste, thrillere și horror, am început să mai citesc și romance, distopii sau mai nou, biografii. Prima biografie pe care am citit-o a fost cea a lui Zlatan Ibrahimovic, pe care am adorat-o. Da, probabil că a contat foarte mult faptul că este scrisă la persoana întâi și îl simți mai aproape de tine. Plus că stilul lui este absolut adorabil, nu cred că există om care să nu-l iubească. Fie el iubitor de fotbal sau nu. Astazi, însă, cu cartea despre istoria Cupei Mondiale, mă adresez exclusiv iubitorilor de fotbal sau celor de trivia! De ce? Pentru că sunt informații concrete despre Cupa Mondială de la înființare și până în ziua de azi.

Istoria fabuloasă a Cupei Mondiale este tot ce vrei să știi despre această competiție fotbalistică ce a acaparat mapamondul. De la cum s-a înființat până la marcatori, momente unice și scandalurile de-a lungul anilor, aici găsiți toate informațiile. Nu știu câte persoane vor ”gusta” această carte sau vor fi pasionate de ea, eu am luat-o și pentru Mr., pentru că știu că el citește doar așa ceva. Cel puțin, pe Zlatan l-a citit, așa că am zis să merg tot în direcția asta. Fotbalul duce la lectură, cine s-ar fi gândit?

În mod normal nu aș fi ales cartea despre Cupa Mondială, ci în mod sigur un roman polițist, însă mă bucur că am făcut asta. La Libris găsești atât de multe biografii, ale oamenilor din orice domeniu, astfel că e imposibil să nu găsești ceva interesant pentru fiecare. Personal, nu știu dacă mă voi axa exclusiv pe așa ceva, însă nu strică să afli detalii despre oameni marcanți. Din orice domeniu, nu doar fotbal sau politică.

Istoria fabuloasă a Cupei Mondiale mi s-a părut o carte foarte bine structurată și ușor de citit. Pentru mine, care sunt o fană a  fotbalului, a fost o carte foarte bună! Iubitorii sportului rege sigur vor fi încântați de ea. Și pentru cei care nu citesc, dar joacă fotbal, ar putea fi un îndemn la lectură, cum a fost în cazul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *