Hello, hello! Încă o sâmbătă, încă un o colaborare cu fetele din grup, deci o postare despre unghiuțe. Azi vă arăt o manichiură negative space. Habar nu aveam ce înseamnă asta, dar vedeți ce înseamnă să vrei să înveți…afli mai multe despre orice, te documentezi, încerci, și ești parcă mult mai entuziasmat atunci când vezi că iese ceva frumos! De fapt, negative space reprezintă o manichiură cu spații, să zic așa. Adică cu zone în care nu ai ojă.

nails negative space

Manichiura am făcut-o cu câteva zile înainte de acest deadline. Știți deja că sunt pasionată de fotbal, că nu pierd meciurile care mă interesează, poate pica cerul pe mine! Și desigur, sunt fan Germania și Bayern Munchen. Fan adevărat, adică. Am trăit meciul de joi noapte la intensitate maximă și m-am inspirat de acolo pentru o manichiură faină, de care-s tare mândră și am purtat-o cu tot dragul – steagul Germaniei. Chiar dac=ă au pierdut, nemții rămân preferații mei. Am folosit următoarele produse (cărora iar nu le-am făcut poza, shame on me!): baza Kiko, oja neagră Gabrini, ojă roșie și ojă galbenă Rimmel, bandă de pe Born Pretty Store și top coat matifiant de pe același site. Am făcut manichiura tot pe unghiile cu gel. Au început să crească ale mele, dar din fericire, diferența nu e încă prea vizibilă.  Iată ce a ieșit:

negative space 1 negative space 3 negative space 4

negative space 2

Mie îmi place foarte mult ce mi-a ieșit. Am făcut inițial câteva greșeli, dar am șters și am luat-o de la capăt. Și până la urmă a ieșit ceva ok. Acum vreau să caut o bandă mai lată, să fac și alte modele. Îmi place tehnica asta! Ies chestii spectaculoase.

Fete cu manichiuri negative space

  1. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  3. Alina – www.alinapink.ro
  4. Gabi – https://paginidezisinoapte.ro/
  5. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
  6. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro/
  7. Deyutza http://deyutza87.blogspot.ro/
  8. Iulia Maria – http://iuliafairynails.blogspot.ro/
  9. Corina – http://na-na-nails.blogspot.ro

Sper să vă placă încercarea mea de săptămâna asta! Aștept comentariile voastre. Weekend fain și vreme frumoasă!

4 Replies to “July’s Nails Challenge – Negative space

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *