Ziua bună tuturor! Dacă e sâmbătă, e zi de manichiură. Iar tema de azi e V shape, adică modele în formă de V pe unghiuțe. Nu cred că am mai făcut așa ceva până acum (de fapt, toate aceste tehnici sunt noi pentru mine, dar mă bucur că le exersez). Nu mi se părea o tehnică atât de complicată, dar văd că rezultatul e chiar frumos și aș putea repeta acest tip de manichiură.

nails negative spacePentru azi am folosit baza 3 în 1 Kiko, oja corai de la Rimmel, oja argintie de la Cien, banda îngustă și top coat-ul Zero Defecte de la Yves Rocher. Oja corai a fost vedeta verii trecute, dar cred că voi întinde mâna după ea și lunile astea. Am reușit să-mi scurtez și unghiile cu gel, pentru că au început să crească ale mele. Nu am vrut nici să le dau jos, pentru că-mi place să am unghii lungi și puternice. Dar pe măsură ce cresc, arată ciudat. Totuși, am folosit kit-ul de manichiură de la Lidl de care m-ați mai întrebat și, cu accesoriile incluse, am făcut treabă bună!

Am aplicat două straturi de ojă corai și le-am lăsat să se usuce bine. Apoi, cu ajutorul benzii, am făcut câteva modele în V. Nu m-am complicat, stickere de genul nu am, nici plăcuțe. Dar mi s-a părut ok și ce mi-a ieși mie. Bine, nu sunt la fel de încântată ca săptămâna trecută, dar… Tot e ceva! Cred că avem tendința de a fi perfecționiste, niciodată nu suntem mulțumite cu ce facem. Dar iată ce a ieșit până la urmă:

v shape 1 v shape 2 v shape 3 v shape 4 v shape 5 v shape 6 v shapeDa, la degetul mic arată cam ciudat, m-am ca foit când am pus banda și chiar se vede 🙁 Nici nu sunt V-urile egale, dar zic eu că nu e o catastrofă!

Fete cu manichiuri V shape

  1. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Gabi – https://paginidezisinoapte.ro/
  3. Iulia Maria – http://iuliafairynails.blogspot.ro/
  4. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
  5. Alina – www.alinapink.ro
  6. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro/…
  7. Corina – http://na-na-nails.blogspot.ro/

Cum vi se pare abordarea de azi? E cât de cât ok? Săptămâna viitoare e Favourite pattern, adică o temă unde habar n-am ce voi alege. Dar mă hotărăsc pe parcurs! Voi ce faceți în weekend? Zile frumoase să aveți!

2 Replies to “July’s Nails Challenge – V Shape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *