Ziua bună, fete dragi! Azi am un articol numai pentru voi, dat fiind faptul că vreau să vorbim despre igiena intimă și despre acea perioadă a lunii. Susțin genul acesta de articole pentru că simt că sunt încă extrem de multe persoane neinformate. Și asta nu doar în mediul rural, unde te-ai aștepta mai repede, ci și în mediul urban. Da, încă mai există mame cărora le e rușine să vorbească cu fiicele, iar acestea află brusc și într-un mod nu prea plăcut cum se schimbă corpul lor. Tocmai de aceea este important să comunicăm, să oferim informații și să folosim produse potrivite. Eu am primit acum puțin timp Period kit-ul meu de la Lady Anion, așa că simt că e cazul să vă zic și vouă mai multe.

Acest kit conține 5 pachete de absorbante, fiecare cu destinația sa. Vorbim aici despre femei cu flux abundent, cu flux moderat sau cu flux redus. Tocmai de aceea există atât de multe variante de absorbante, în funcție de nevoile fiecăreia. Eu am primit Pantilinere, absorbante Active, Night Use, Day Use și Dayliner.

Cum și ce folosesc?

În general, menstruația mea durează maxim 3-4 zile și are un flux abundent în prima zi, maxim și a doua. În rest, zilele 3-4 e un flux extrem de redus. Totuși, atât înainte, cât și după data la care aproximez eu, folosesc Pantilinere, ca să mă protejez, să nu mă trezesc pătată. Da, asta e teama femeilor cea mai mare!

Absorbantele Night Use mi s-au părut super interesante, dat fiind faptul că sunt destul de lungi și se lipesc cam pe toată partea din spate a chilotului, ceea ce asigură o susținere mai bună. În timpul zilei, absorbantele Day use au fost excepționale.

De ce să alegi absorbante Lady Anion în locul altora?

Aș putea să îți dau câteva motive care pe mine m-au convins și care mi se par relevante:

  • Sunt concepute în mărimi pentru fiecare zi, ai varietate
  • se lipesc bine și ai protecție sporită
  • sunt ambalate individual

– spre deosebire de alte produse din piață, nu au în componență plastic sau hârtie reciclată

– sunt fabricate din bumbac organic, materii prime naturale, nereciclate și sterile

  • au o bandă de turmalină cu emisie de anioni și raze infraroșii. Acestea au ca scop calmarea, stimularea și detoxifierea corpului. De asemenea, împiedică formarea de bacterii pe suprafața absorbantului
Toate acestea motive cumulate duc la decizia mea de a folosi doar aceste absorbante Lady Anion. Mi se pare normal să vreau să am grijă de mine. Mi se pare normal să aleg ce e mai bun pentru mine și să mă protejez cât de bine pot. Tocmai de aceea recomand ultimele inovații, pentru că igiena intimă este foarte importantă. Voi ați folosit acest tip de absorbante sau rămâneți la cele din comerț?

12 Replies to “Kitul tău lunar de la Lady Anion

  1. Până în prezent nu am incercat aceste absorbante ,doar cele din comerț,dar pe viitor o să le cumpăr și eu să văd cum sunt .Alea de noapte mi se par super bune .

  2. Le-am folosit la un moment dat si mi se pare foarte interesanta aceea banda de turmalina, dar dupa din comoditate am trecut la cele din comert. Eu din tot kitul folosesc doar absorbantele pentru flux redus si pe cele pentru uz zilnic.

  3. Nu le-am incercat pana acum, dar chiar ma tenteaza. Si eu prefer absorbantele care sa fie din bumbac. Esti norocoasa ca te tine doar 3-4 zile. Pe mine 7-8, abundent si cu dureri groaznice si stari de rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *