Ziua bună, oameni frumoși! Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului, așa că încep să fac retrospective și să trag linii. Vreau să văd exact ce am descoperit în 2018, ce mi s-a potrivit și ce nu. Spre ce am întins mâna și ce am neglijat complet. Printre brandurile cu care am făcut cunoștință se numără și Lambre. Am avut ocazia să testez rimelul lor, tușul, pudra, serul pentru gene, dar și un primer. Găsiți aici, aici și aici recenziile produselor folosite până acum. La Galați Beauty Swap #4 au zis și ei prezent din nou și ne-au încântat cu produse noi. Îmi pare tare bine să văd că-și îmbogățesc gama de produse cu unele din ce în ce mai faine! Eu am primit un ulei pentru ten și un primer iluminator, despre care chiar trebuie să vă povestesc!

Uleiul facial anti aging Pure Face Oil

Acest produs se recomandă tenului uscat și este o combinație de ulei de argan, de macadamia, de migdale, tsubaki, struguri și vitamina E. Vine într-un ambalaj ce-ți ia ochii! La propriu! În general am apreciat acest lucru la produsele Lambre. Arată excepțional, sunt foarte arătoase, și totuși nu plătești ambalajul. Lucru mai rar întâlnit, dar foarte apreciat. Are 30 ml, recipientul este auriu, ca majoritatea produselor Lambre, și este prevăzut cu pipetă pentru o dozare ușoară.

Nici nu e nevoie de o picătură pentru a hidrata întreg tenul! Îmi place atât de mult consistența acestui ulei, încât e greu să descriu! Se recomandă și tenului sensibil, fapt ce m-a minunat un pic, dat fiind faptul că miroase foarte fain. Așa că am presupus că are o cantitate mare de parfum. Se pare că nu e așa. Se absoarbe repede în piele, dar lasă tenul ușor uleios. Tocmai din această cauză l-am folosit doar seara, pentru că ziua s-ar fi văzut prea ciudat. Totuși, efectul este instant, tenul e hidratat în profunzime.

Primer Illume

Primerul Illume este un produs nou, dar la fel de wow ca și restul. Primerul anterior a fost revelația anului pentru mine și un produs greu de egalat. Acesta este similar, deși nu are textura atât de siliconată ca precedentul, ci mai catifelată. Plus particulele sclipicioase din interior, care dau o strălucire aparte. Nu kitchoasă, ci subtilă! Eu l-am folosit atât ca bază pentru fond de ten, cât și singur. Merge oricum, și face treabă foarte bună!

Toate produsele le găsiți la ei pe site, eu vă recomand mai ales primerele și pudra. Depinde mult și ce folosiți. Eu mă bucur că am descoperit baza pentru fond de ten, mai ales de la Lambre. Înainte nu îi vedeam utilitatea, acum nu mă mai pot despărți de ea! Voi cu ce produse sunteți prieteni și nu ați putea renunța la ele în veci?

24 Replies to “Produsele Lambre – descoperire importantă!

  1. nici eu nu am inteles multa vreme scopul utilizarii unui primer. Adica citeam despre ele, dar credeam ca sunt povesti. M-am convins singura de diferente dupa ce am folosit o singura data o mostra primita intr-o comanda online pe un site de cosmetice.

  2. Nu am inceercat niciun produs de la Lambre, dar cu uleiul facial anti aging, chiar mi-ai starnit curiozitatea. Ingredientele m se par foarte bune si tenul meu matur si ucat, sigur ar avea nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *