Ziua bună, oameni dragi! Începem săptămâna cu forțe proaspete, e ultima înainte de concediu, deci vă dați seama că mi-aș dori să treacă imediat. Pentru că e luni și nici iarba nu crește, nu vă voi încărca memoria cu lucruri complexe, ci o să fac apel la aducerea voastră aminte. Mai țineți minte că acum 20 de ani, mamele noastre aveau în fiecare seară un flacon de lapte demachiant Doina în baie și se ”cremuiau”? Era un recipient alb cu scris mov, cu capac cu filet, mare, și alea înauntru ceva mai gros ca laptele bătut! Mirosea tare frumos și după folosire, pielea mamei parcă era mai luminoasă și mai frumoasă! Ca atunci, și acum, laptele demachiant Doina e unul din favoritele româncelor!

Are același flacon alb cu scris mov, dar acum are un căpăcel cu sistem click, se închide mai ușor și e un pic mai fluid. Unde mai pui că a apărut și varianta cu ulei de gălbenele, care miroase și mai bine și nu lasă peliculă uleioasă, chiar dacă conține…ați ghicit, ulei! Doina s-a îmbogățit nu doar cu un tip de lapte demachiant, ci și cu o cremă nutritivă, în ambalaj practic și compact. Ea vine cu sigiliu de aluminiu, ceea ce dovedește grija și respectul pentru consumatoare!

Produsele Doina de la Farmec sunt hrănitoare și de mare ajutor pentru pielea uscată! Demachiantele curăță excelent, la fel ca-n vremurile de altă dată și lasă tenul hidratat! Vedeți că treaba asta cu demachierea e dintotdeauna, nu degeaba ne spuneau și mamele să nu dormim cu machiajul la ochi. Nici ele nu o făceau! Laptele Doina inspiră melancolie. Cel puțin, mie îmi aduce aminte de copilărie și de visele de atunci. Voiam să cresc, să mă machiez și eu și să îl folosesc. Acum, că am ajuns la maturitate, aș vrea totuși să fiu iar copil și să o am pe mama în față, să-mi rămână așa întipărită în minte – la oglinda din baie, cu flaconul ăsta alb în mână și cu o bucată de vară în cealaltă.

Acum, tehnologia a evoluat, găsiți produsele Doina și pe pagina de Facebook Farmec, dar să știți că mirosul și eficiența au rămas la fel! Să-mi spuneți după ce le folosiți dacă nu ați avut un flashback cu vremurile de altă dată!

38 Replies to “Atunci și acum, laptele demachiant Doina – în topul preferințelor!

  1. Si eu iubesc laptele Doina clasic pentru eficienta lui si pentru amintirile pe care mi le evoca. In adlescenta il foloseam ca si demachiant, crema de fata, crema de corp, ca sa sterg petele de vopsea de pe piele, cand ma ardea soarele, etc.

  2. Eu nu eram fan al produselor Doina cu multi ani in urma, dar asta poate si pentru ca nu le-am prins anii aceia de glorie, ci erau deja pe piata cremele Farmec. Insa de ceva vreme au inceput sa ma atraga si acestea din gama Doina, cred ca de vina fiind si ambalajul, care acum mi se pare mult mai atragator 😀 .

  3. O, Doamne ce amintiri frumoase mi-a trezit Doina! Am folosit mult timp Doina, iar zilele acestea am aflat lucruri noi și frumoase despre noua Doina. chiar am căutat-o dar nu am găsit-o în magazinele din care îmi fac de regulă cumpărăturile. Mai insist 🙂

  4. Si eu am in pregatire un articol de tipul atunci si acum, doar ca pe alt subiect. Laptele demachiant cred ca il stie toata lumea, dar ce sunt eu curioasa e cum sunt produsele de makeup de la Farmec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *