Ziua bună, oameni frumoși! În ultima vreme nu am mai făcut cumpărături nesăbuite, ci necesare! Am tăiat serios de pe listele din project pan, am ărmas cu mai puține lucruri de consumat. Probleme am la capitolul make-up, dar nu vă spun că din 4 rimeluri am rămas cu 1 singur – un The One pe care l-am rătăcit prin truse, trebuie să-l scot la iveală și să-l termin și pe el. Dar între timp mi-am mai luat un Lash Princess de la Essence, fiind foarte curioasă și dorind să mai încerc și altceva. Dacă mă știți deja destul de bine, ați aflat până acum că nu-s adepta produselor de sute de lei. Prefer să investesc în alte lucruri, în decorațiuni sau parfumuri, decât într-un rimel de 100 lei sau într-un fond de ten de 200. Așa că un rimel Essence până în 20 lei pare interesant, mai ales că știu ce produse au.

Lash Princess are un recipient tare drăguț, cu ceva inserții în relief, roz-corai, ca o fundă. Se pare că este un rimel pentru volum, dar mie mi se pare că și alungește destul de bine. Dar s-o luăm cu începutul. Are 12 ml și este valabil 6 luni de la data deschiderii, dar știm cu toții că se recomandă să fie consumat în 3 luni. Nu are nici o lună de când l-am cumpărat, deci mai am timp. Nu am văzut să fie disponibil în alte nuanțe în afară de negru, dar nu mă deranjează.A rezistat foarte bine pe gene timp de 10 ore, cât stau la muncă și fac pe drum, nu a căzut nici măcar un pic, nu s-a scurs. Nu e waterproof, dar asta nu e esențial pentru mine.

Ca să vă dați seama mai bine ce schimbări produce, am menționat în imagine cum e fără rimel, cu 1 strat de Lash Princess, respectiv cu 2.

Mie mi se pare că arată foarte ok, în condițiile în care, v-am spus, prețul e undeva până în 20 lei. Diferența e vizibilă, mai puțin între 1-2 straturi, dar față de lipsa rimelului, e clar că e ceva în plus. Nu încarcă, deci și ăsta e un mare plus.

Voi ați încercat rimelul Lash Princess de la Essence? Ce alte rimeluri din gama lor mai recomandați?

28 Replies to “Lash Princess de la Essence – yay or nay?

  1. Arată bine pe genele tale și mai are și un ambalaj super drăguț. Eu nu m-am împăcat deloc cu rimelurile încercate de la ei în trecut, dar am și niște gene super firave, sunt mai pretențioasă.
    Ți-aș recomanda totuși Maybelline Lash Sensational, chiar e… sensațional și super rezistent, aproape ca un waterproof. Dintre opțiunile mai ieftine (și nu numai) mi s-a părut cel mai bun – la reduceri nu sare mult de 20 lei nici el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *