Ziua bună tuturor! Acum ceva timp (2-3 săptămâni) am primit un colet de la Lensa. Vi l-am arătat pe blog la acel moment, dar n-am apucat să vă zic prea multe despre ce conținea. Acum a venit momentul! Deși mă așteptam la ceva mai crazy, am primit două perechi de lentile colorate pe care, din păcate, nu le pot folosi nicicum, cu nicio ocazie. Alte fete au primit și ceva mai ”normal”, să zic așa, ori lentile violet, ori albastre…La mine n-a fost cazul, nu știu ce s-a întâmplat.

colet-lensaEu am mai avut de la ei o pereche de lentile albastre, superbe, pe care chiar le-am purtat un timp îndelungat, ele cred că erau pentru trei luni, și am profitat din plin. Mi-au plăcut la nebunie, au fost deosebite! A fost mai greu până am învățat cum să le pun, dar apoi era floare la ureche. Acum, reluând experiența, am constatat că mi-am pierdut din dexteritate. Dar cu puțin exercițiu, nimic nu e de neatins.

lensa-lentileÎn colet am găsit două perechi de lentile, Autumn și Lost Galaxy, precum și o soluție de întreținere și un recipient de păstrare a lentilelor. Ele pot fi purtate timp de 1 an de zile, se pretează la 365 utilizări. Soluția este valabilă 3 luni, dar nu e foarte scumpă, așa că dacă obișnuiți să purtați, nu cred că va fi o problemă. Mi-a plăcut faptul că borcănelele în care au venit lentilele au fost sigilate și se pot păstra tot în ele, fără probleme. Seamănă cu acele recipiente în care se găsește penicilină sau alte soluții injectabile. Dopul se pune la loc fără probleme și se acoperă cu soluție de întreținere, au nevoie de mediu umed.

borcanel lostLentilele sunt comode, simți la început o schimbare pe ochiul tău, dar asta e și la nivel psihologic, și din cauză că te-ai chinuit să le pui. În rest, sunt ok, nu am avut iritații, n-am avut probleme, au fost ok. Totuși, după cum v-am zis, nu le pot purta în exterior, pentru că n-au nicio treabă! Sunt nuanțe bune pentru Halloween, dar vă dați seama că nu le mai țin până la anul. La o petrecere cu un costum mai scary, merg. Așa, de zi cu zi, în niciun caz! Mare dezamăgire am avut. Dar să vă arăt, să nu ziceți că-s nebună:

autumn lentile-autumnstânga – ochiul meu / dreapta – lentile Autumn

lentile-lost-galaxy lost-galaxystânga – ochiul meu / dreapta – lentile Lost Galaxy

Spuneți voi, ce e de făcut cu ele? Voi ați purta așa ceva în public? Calitatea e super, nimic de zis… dar nu ai cum să le folosești. Aștept și părerile voastre!

14 Replies to “Lentile colorate de la Lensa

 1. Iarta-ma, sunt oribile. Nu port si nu cred ca voi purta vreo data lentile de contact. Am ochii verzi-albastri nu nu ma intereseaza alte culori.

 2. Știi, niciodată nu am realizat atât de puternic „cât de mari” îs lentitlele de contact în comparație cu irisul, deși pe ochii unei colege am reușit să observ până țo lentilele complect transparente.
  Cred că ai putea să le porți prin club-uri sau pe faleză seara, dacă ai asemenea obiceiuri, sau poate îți mai vin ție idei. Din dublă nefericire, Halloween-ul a trecut și e doar o zi în an.

  1. of, nici in cluburi nu dau bine, is super ciudate. pe cele albastre pe care le-am avut, le-am adorat! erau superbe! dar astea…mor!

 3. Mie mi se par geniale ambele :D.
  Pe primele le-as purta purta pe strada si i-as lasa pe oameni sa se uite dubios la mine. Don’t care. Traim intr-o tara libera si am voie sa fac si sa port ce vreau ^_^. In general imi plac chestiile iesite din comun.

  1. si eu sunt mai weirdo de felul meu, dar astea chiar nu-mi plac, arata ca naiba… preferam o culoare mai misto, dar care sa se muleze pe iris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *