Neața bună tuturor! Nu, n-am greșit titlul. Dar așa a venit luna asta pachetul de la Lip Monthly. Cu întârziere de o lună și ceva. Aproape 2, că nu mai avem mult și intrăm în noiembrie. Asta a fost ultima comandă de produse pentru buze, pentru că deja din două luni am făcut un portfard întreg. Și știu că nu o să le folosesc constant. Plus că azi dimineață am sesizat un herpes buclucaș, care mă doare de mor și mi-a dublat buza superioară.

img-20161023-wa0039lip-monthly-nouaPortfardul e binevenit în fiecare lună, sunt modele drăguțe, colorate, deci îi găsesc repede o utilizare. Luna asta mi s-a părut cam sărăcuță în produse, doar 4, din care unul pentru unghii. Și dacă stau bine să mă gândesc, eu nici nu folosesc astfel de stickere, așa că rămân cu ele în dulap. Din toate cele 3 produse care sunt de fapt de buze, unul habar nu am ce e.  Nu râdeți, nici n-am apucat să caut pe net și nici n-am avut încă curiozitatea. Dar urmează. Măcar să mă dumiresc ce e și la ce folosește. Wonder Lip Paint ăsta cred că e ceva care face rujul să reziste mai mult. Am nimerit-o? Dacă se pricepe careva… scoteți-mă din ceață, vă rog!

Nu mai am decât două produse despre care să vă povestesc, și anume creionul de buze Starlooks și creionul ModelCo pentru contur.

img-20161023-wa0041 img-20161023-wa0036

Creionul pentru contur e ok, zic eu, e o nuanță plăcută, destul de subtilă. Cu cel de la Starlooks se schimbă treaba! Pe dinafară e tare simpatic. Dar când l-am desfăcut și am văzut ce mov intens e… Mi-a căzut moralul! N-am cum să port așa ceva. Am încercat, nu zic nu, și m-am prăpădit de râs în oglindă când am văzut ce fel îmi stă.

Luna asta, ei dau o valoare totală de 55$ pentru toate produsele, mai precis – 20$creionul ModelCo, 19$ creionul Starlooks, 5$ Lip Paint și 11$ stickerele de unghii. Eu am plătit pentru toate 12 sau 13$, suma standard. Sincer? Nu cred c-a meritat nici ăia 12$ pe care i-am plătit eu, d-apăi 55, cât spun ei. Luna asta au cam dat-o-n bară. Mai bine că am anulat înscrierea… Sper să mai găsesc beauty box-uri de genul, deși acesta nu e tocmai o cutie cu produsele generale, ci e un portfard axat pe produse de buze și unghii, uneori. Ce e ok e că livrează în România, chiar dacă vine la vamală. Eu nu am mai plătit nimic în plus.

Voi ați comandat Lip Monthly până acum? Ce părere aveți de produse, de prezentare?

20 Replies to “Lip Monthly de septembrie (ultima comandă)

  1. Bine ca a ajuns coletul, mai avea putin si te trezeai ca il primesti cadou de Craciun. Din pacate produsele nu-mi sunt cunoscute, dar cu ajutorul tau tot descoper lucruri noi.
    Voi deveni experta in cosmetice 🙂 si pentru asta iti sunt recunoscatoare.

  2. Ceau, si eu am primit aviz de la posta vamala sa ma duc dupa colet..cu o intarziere de 1 luna. Voiam sa te intreb daca la vama ai prezentat ceva extras de cont sau ai mai platit ceva in plus..sa stiu ce ma asteapta..si sa nu fac mai multe drumuri. Produsele arata foarte bine 🙂

    1. la posta vamala mi-a cerut factura. mereu imi face asa. le ceri celor de la lip monthly daca deja n-o ai, o printezi si te duci cu ea. sa vada valoarea pe care ai platit-o. n-am mai dat niciun ban acolo, ca m-am incadrat sub 10euro. erau vreo 12-13$, nu cred ca te mai pune sa platesti nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *