Ziua bună tuturor! După cum v-am spus, azi am zi liberă și am reușit să-mi fac cam tot ce mi-am propus. Am ajuns și la poștă, am ajuns și la Galați să ne luăm diplomele… am reușit să atașez și cardul contului de PayPal și am scos extrasul de la bancă.. și pe lângă astea, am ajuns și la piață să iau struguri! Afară s-a răcorit serios, în casă la fel, dar parcă e mai ok așa. Singurul lucru care nu-mi place e că plouă încontinuu, nu vrea să mai ia o pauză. La poșta vamală a mers totul dungă, n-am stat mai mult de 2 minute la birou și am intrat în posesia primului colet LipMonthly. Este un fel de beauty box, numai că nu e o cutie, ci un fel de portfard, și nu e de beauty la general, ci doar cu produse de buze.

lipmonthly lipmonthly-2Din lipsă de lumină naturală, am făcut pozele cu blitz, încercând să surprind nuanțele produselor. Portfardul este destul de drăguț, de fapt, asta e o bilă albă pentru ei! Și e util, o cutie de carton o arunci după dar un portfard în plus nu strică niciodată! În interiorul lui am găsit patru produse full-size. Un stick pentru buze și obraji de la Hikari, un produs Manna Kadar, un creion de contur Lord&Berry și un unt de buze Jelly Pong Pong.

img_20160920_124553 img_20160920_124637 lipmonthly-hikariÎn afară de Hikari, toate produsele au nuanțe mai ”potolite”, pe care le pot purta fără probleme. Dar să vă zic și de valoarea produselor. Manna Kadar este un fel de primer, nuanța Blushing Nude, are 2,5 grame și costă 24$. Stick-ul Hikari este potrivit pentru buze și pentru a colora obrajii, are 6,5 grame, este nuanța Dusk – Bright Matte Coral, și costă 15$. Liner-ul de la Lord&Berry este în nuanța Romantic Rose, are 0,9 grame și costă 16 euro. Untul de buze Jelly Pong Pong are o nuanță ușor maronie, are 4 grame și costă 22,74$. Făcând un total, ajungem undeva pe la 80$. Și știți cât am plătit eu pentru ele? 6,5 $. Pentru toate patru.

Sunt branduri pe care nu le-am văzut la noi și e un nou sortiment de beauty box, care pe mine mă fascinează. Transportul este gratuit, prima lună plătești doar jumătate, adică 6-7$, iar din a doua lună plătești 12-13$. Te abonezi pe site-ul LipMonthly, dar trebuie să ai grijă. Nu se plătește prin PayPal, ci direct cu cardul. Iar dacă nu mai vrei să fii abonat, trebuie să le dai mail. Altfel, abonarea se reînnoiește automat în fiecare lună. În primele zile se retrag automat banii de pe card.

Nu mi-a plăcut timpul extrem de mare de așteptare. Bine, ținând cont că vine din America…Deși tot nu e ok, coletul de la iHErb a ajuns în 2-3 săptămâni, aici am așteptat o lună și jumătate! Coletul vine la poșta vamală. Acum îl aștept pe al doilea, am auzit că unele fete l-au primit la poșta locală. Să vedem cum e de fapt. Oricum, eu am anulat abonarea, deoarece voi avea suficiente produse pentru buze. Adică chiar nu am ce face cu atâtea. Eu mă chinui cu un strugurel de astă vară și nu-l mai termin, deci vă dați seama. Oricum, afacerea îmi palce și cred că e de luat măcar o dată!

Voi ce ziceți de LipMonthly? Vă face cu ochiul? Ținând cont de prețul mic din prima lună, l-ați comanda?

24 Replies to “LipMonthly – minuni pentru buze frumoase

    1. trebuie sa vina. oare de ce dureaza asa mult? la mine a venit in vreo 2-3 saptamani 🙁 ciudat. da-le lor un mail, sa te indrume. daca ai platit cu paypal, stiu ca poti cere banii inapoi

  1. Îmi place mult ideea asta, dar mie tocmai mi-a expirat cardul și nu mă pot abona 🙁 Oricum, de luna viitoare mă bag și eu, pentru că ssunt puuuțiiiin obsedată de produsele de buze :))

  2. Super tare , am mai auzit de acest lipmonthly dar faptul ca nu stiu care sunt produsele care imi vine , pe mine personal ma cam sperie , de exemplu multe dintre nuantele de aici imi plac , dar nu mi s ar potrivi , e un pic cu dus si intors.Pluuuus ca eu n am rabdare sa astept 2 3 4 max 5 zile la Oriflame sau alte firme de unde dau eu comanda dapai o luna juma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *