Ziua bună tuturor! Zilele trecute am primit cutia din ianuarie 2021 a celor de la LookFantastic și, deși văzusem deja câteva spoilere, tot mă bucur de fiecare dată. Au fost 4 produse full-size și 2 tarvel-size. Deși crema de ochi se poate considera tot full-size, dat fiind faptul că are 7 ml, deci suficient pentru ceva timp. Oricum, e o cutie foarte reușită și în mod cert mă voi bucura de toate produsele. Ba pe unele din ele deja am început să le folosesc.

Anul începe cu produse din toate domeniile de beauty – skincare, handcare, haircare, make-up. Astfel, produsele din cutie au fost următoarele:

  • Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask Gloves – adică mască pentru mâini – valoare aproximativă = 9.5 lire
  • Grow Gorgeous Balance Overnight Mask – 30ml – mască pentru păr – valoare aproximativă = 4 lire
  • SVR Hydraline Intense Moisturising Cream – 40ml – cremă lejeră – valoare aproximativă = 12 lire
  • Verso Eye Cream – 7ml – cremă de ochi – valoare aproximativă = 20 lire
  • So Eco Complexion Sponge – valoare aproximativă = 6 lire
  • Sleek Matte Me Liquid Lipstick – valoare aproximativă = 5 lire – eu am nuanța Roasted Almond (nu mă prinde deloc)
Ce am folosit până acum

Buretele So Eco îmi place, e pufos și parcă mai moale decât ce am avut anterior.

Rujul lichid de la Sleek l-am mai avut și mi-a plăcut enorm textura lui. De data asta, însă, culoarea nu mă avantajează, l-am scos doar să vă arăt că e cam închisă. Nu e pentru mine, clar!

Masca pentru mâini Starskin mi se pare genială!!! Am încercat-o și chiar pot spune că e wow. Vă povestesc mai multe într-un articol separat.

Ce nu am încercat încă

Toate celelalte, logic, nu? Nu am încercat încă cele două creme – pentru ten și pentru ochi. De SVR am auzit numai de bine, dar deja am cremă și de zi, și de noapte, și aștept să termin una din ele. Cea de ochi, aceeași poveste.

Nu am încercat nici masca de păr, trebuie musai să fiu acasă și să am timp dimineața ca să mă spăl pe cap, pentru că se lasă peste noapte. Sunt tare curioasă de ea!

Aceste cutii de frumusețe merită toți banii! Prețul la abonamentul de 3 luni e de 14,5 lire pe lună, iar valoarea celei din ianuarie 2021 a fost de aproximativ 57 lire. Deci chiar e o afacere bună și merită încercat! Un abonament pe 1 an scade cu maxim o liră prețul pe lună, deci… depinde de fiecare aici. Eu zic că și pe 3 luni e ok la început, să vedeți cum e și dacă vă place. Dar părerea mea e că beauty box-ul LookFantastic ianuarie 2021 chiar merită! Ce ziceți, vă tentează un abonament?

5 Replies to “LookFantastic BeautyBox – ianuarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *