Ziua bună, oameni faini! Ce fel de parfumuri vă place să purtați în sezonul rece? Pentru că parfumul e ca o haină ce o îmbraci în fiecare dimineață. În funcție de spirit, în funcție de vreme… Cum vă alegeți voi parfumul? Eu recunosc, în general sunt mare fană a parfumurilor fresh. Vara, cel puțin, doar așa ceva folosesc. Însă toamna se schimbă lucrurile! De fapt, în tot sezonul rece. Atunci optez pentru parfumuri dulci, tari, intense și mai grele. Vremea rece îmi schimbă complet preferințele. Îmi plac parfumurile ce te învăluie în mister. După care întorci capul. Îmi plac parfumurile care au acel ”ceva”. Și cred că am găsit asta în noul parfum Lucky Me de la Avon, proaspăt lansat.

”Simți cum îți surâde norocul!”

Creat de Stephen Nilsen si Marion Costero, Lucky Me este un parfum oriental-floral de damă. Ambalajul e primul care te uimește – recipientul este din sticlă solidă, cu un joc de culori roz-mov minunat, care îmi place la nebunie, completat de detalii aurii. Se deschide cu acorduri de șampanie, mandarină italienească și coacăze albe. Se prelinge cu note de iasomie, gardenie și orhidee vanilată, iar apoi se liniștește în note de vanilie, ambră și lemn alb de santal.

Adică un parfum cald, ce te uimește cu dulceața sa, fără a provoca dureri de cap. E exact atât cât trebuie pentru sezonul rece. În sezon cald, da, poate fi prea mult, dar acum e perfect! Pe pielea mea, persistența e medie. Dar asta în funcție de pH-ul fiecărei persoane. Poate rezista și mai mult. Pe haine clar rezistă mult mai mult.

Ca sfat: Pulverizați un puf și în păr, se va simți mai mult timp. Și tot pentru a prelungi persistența, se poate folosi și loțiunea de corp din aceeași gamă.

Se recomandă escapadelor nocturne. Eu zic că merge lejer și ziua, atâta timp cât temperatura e mai scăzută. Pentru că altfel poate fi prea mult. 2-3 pufuri sunt suficiente. Dar dulceața lui răsfață și cele mai pretențioase doritoare!

Lucky Me! Am găsit exact ce îmi trebuia toamna asta! Voi după ce criterii vă alegeți parfumul? Aveți vreun favorit de sezon? Ați încercat până acum parfumul Lucky Me de la Avon?

12 Replies to “Lucky me! I just found the right one!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *