Ziua bună, oameni frumoși! Deși afară vara nu s-a terminat din punct de vedere calendaristic, se vede o ușoară schimbare. Soarele deja nu mai e atât de puternic, iar temperaturile sunt mai blânde. Dacă prin vestul țării auzeam că ar fi 15-20 de grade, noi ne mulțumim și cu 25-27. E cât de cât mai bine față de ce a fost. Seara a început să fie extrem de plăcut și deja trag o urmă de cearșaf pe mine. În tot acest început de toamnă, mă bucur foarte mult pentru că pot să încep să aprind și lumânări parfumate. O cafea caldă, ceva dulce, o carte, și o lumânare de la care vine o mireasmă îmbietoare. Cam așa s-a întâmplat săptămâna asta, când am aprins în sfârșit lumânarea de la TekuShop, unul din sponsorii de la Danube Bloggers Meet #2.

Eu am primit lumânarea Drama Queen, un amestec de iasomie cu citrice, o combinație care m-a intrigat, iar ulterior m-a încântat. Pe site găsiți mai multe variante de lumânări și puteți opta și pentru un abonament anual, ceea ce mi se pare o idee minunată pentru fanii aromelor deosebite!

Cine sunt TekuShop?

TekuShop înseamnă de fapt o afacere ce a luat ființă în Tecuci în timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru că da, de ce să nu recunoaștem, atunci ne e cel mai dor de aromele specifice iernii. Atunci tindem să lenevim mai mult în casă și să fim învăluiți de parfumuri deosebite.

Ce am apreciat extrem de mult la lumânarea de la TekuShop este faptul că este vegană, cruelty-free, este confecționată manual din ceară de soia și uleiuri esențiale, fără a folosi coloranți sau parfumuri toxice. De asemenea, big like pentru recipientul din sticlă în care vine lumânarea! Acesta se poate refolosi după ce s-a consumat.

Am pus lumânarea la treabă mai mult seara, să mă pot bucura și de răcoare. Lasă în preajma ei o aromă plăcută, dulce, care devine amăruie pe parcurs, datorită citricelor.

”Iasomia este considerată regina uleiurilor parfumate, așa că am ales-o ca notă de vârf pentru această lumânare parfumată. Mirosul de iasomie este regăsit în cele mai elegante și puternice parfumuri de femeie, precum Coco Mademoiselle de la Chanel, Alien de la Thierry Mugler sau Jasmin Noir de la Bvlgari.”

Lumânarea ține până la 20 de ore, așa că presimt că mă voi bucura de ea vreo 2 săptămâni de acum încolo.

Pe lângă lumânare am regăsit și o bombiță de baie handmade, atât de simpatică, zici că e un desert! Nu am folosit-o încă, dat fiind faptul că aștept să se mai răcorească, să fac o baie fierbinte. În momentul de față, tot ce ține de căldură nu mă încântă.

Vă invit pe toți să vizitați shop-ul și să susțineți afacerile locale! Consider că această pasiune are mult potențial și chiar ar trebui să profităm de produse vegane, lipsite de cruzime, de o calitate superioară celor din comerț și clar mult mai benefice! Vouă vă plac lumânările parfumate? Care sunt aromele preferate?

12 Replies to “Altfel de lumânări parfumate de la TekuShop

  1. Arata super bine atât lumânarea cât și bombita. Sunt convinsa ca miroase superb. Abia aștept sa o aprind și eu. Am una de la Teku la fel de parfumata.

  2. Cred ca miroase minunat lumânarea ta la asa combinație de arome. 😊
    Si bombita de baie mi-ar plăcea tare mult 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *