După decembrie, care e cea mai cea lună din an, cred că următoarea pe lista cadourilor este martie. Adică, știți și voi, de 1 martie, nu mai merge doar un mărțișor, mai trebuie și o floare sau bomboane. De 8 martie, nu mai zic. Acolo chiar trebuie să plusați serios. Și partea mai proastă este că nu aveți o singură femeie pe lângă voi. indiferent că vorbim de doamne sau domni, pe lângă mamă, mai avem soție (după caz), surori, mătuși, verișoare, nepoate, apoi vin cunoștințele, profesoarele, și tot așa. Și e imposibil să ratezi una din ele, pentru că în mod cert se va supăra. Mai mult, să nu te apuci să faci diferențe. Știi că femeile au și imaginația bogată! Și, cireașa de pe tort, mai nou, pe 9 martie e și ziua bărbatului. Dacă nu-i asta rețeta falimentului…nu știu care ar fi!

Mă întreb unde ajungem cu toate aceste cadouri și cum reușim să le cumpărăm pe toate. Hai să zic, luăm câte o floare sau o cutie de bomboane pentru cine e mai îndepărtat, să spun așa. Dar soției nu poți să-i iei pentru cele două zile doar atât. Așa că o surpriză frumoasă ar fi să te inflitrezi ”sub pielea ei” și să afli cam ce și-ar dori ea așa, să-i faci cadou o zi la spa sau la cine știe ce tratament își dorește sau o bijuterie la care suspină de mult timp. Idei sunt, trebuie doar să o asculți. Problema mai mare apare atunci când trebuie să iei bani să plătești aceste surprize.

Alege să iei un credit de nevoi personale de la Credius și vei avea bani pentru ceva mai multe cadouri. Poți lua împrumuturi pe termen lung sau scurt, depinde cum vrei să returnezi banii. În rate fixe sau descrescătoare, sistemul e conceput de așa natură să nu mai pierzi vremea cu hârtii și semnături. Ba merge folosit și de către pensionari sau studenți. Așa că nu contează dacă ești anul 3 la Poli și stai în camera de cămin cu încă 3 persoane pentru că nu-ți permiți să iei apartament în chirie la București. Dacă vrei să-i faci iubitei un cadou după care să te țină minte, acum ai soluția. Creditele se aprobă repede, se pot face și online, deci nu e bătaie mare de cap.

Și am descoperit la ei și-un pachet Anticredit, care te recompensează dacă rambursezi împumutul mai repede decât era preconizat. Așa că zi adio falimentului și lasă sistemul să lucreze pentru tine! Nu trebuie decât să completezi formularele și să asiguri rata lunară. Suma împrumutată începe de la 600 lei și ai perioadă minimă de 6 luni. Destul de avantajos, nu-i așa?

Deci tu ce alegi? Să fie o a doua lună a cadourilor sau să trăiești sub teama falimentului personal? Eu zic să te reorientezi și să te gândești bine la finațele tale!

6 Replies to “Luna cadourilor sau luna falimentului?

  1. Eu sincer am incetat sa mai cumpar cadouri in luna martie. Mamei ii cumpar mereu cadouri si nu vad de ce i-as mai lua ceva in martie, iar la restul le ofer o calda urare de bine si o imbratisare. 😀

  2. Pentru luna martie chiar nu as face credit. Le-as oferi cadouri simbolice si gata. Dar, daca stau bine sa ma gandesc, eu sunt femeie. Barbatii duc greul in martie. La cate flori si cadouri au de cumparat unii dintre ei, posibil sa se lase si cu credite.

  3. Incepusem sa citesc materialul tau si era cat pe ce sa-ti scriu ca eu chiar ma multumesc doar cu un buchet mic de flori. Vreo 5 lalele sau 3 trandafiri. Si nu e nevoie sa imi ia si de 1 martie, dar si de 8 martie. Apoi am ajuns la partea cu bilet la spa sau o bijuterie pe care mi-o doresc foarte mult si… imi retrag cuvintele de mai sus :)). Da, sa vina biletul ala la spa! Sau bijuteria :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *