Ziua bună, oameni faini! Nu știu voi, dar eu sunt înnebunită după ciocolată. Cam orice formă a ciocolatei, fie că e lichidă, solidă sau cremă, e viața mea. Mă face să mă simt mai bine, și mereu încerc tot felul de sortimente. Nu, eu nu sunt tipa aia care se dă în vânt după ciocolata neagră, cu cât mai puține calorii, fără zahăr sau cu cele mai multe substanțe nutritive. Nu, eu sunt genul acela de persoană care vrea ciocolată cu caramel, cu cremă de orice, cu alune, cu tot felul de fructe, combinații, nici nu mă gândesc să renunț la așa ceva! Tocmai de aceea, atunci când am primit cadoul de la Milka și am văzut sortimentele și în magazine, nu am putut decât să mă gândesc la ce va urma… Mmmax!

Cele patru sortimente de Milka ce au ajuns în posesia mea sunt – Oreo, ciocolată&biscuiți, Toffee Wholenut și alune cu caramel. Fiecare vine într-un gramaj de cel puțin 270 grame (sau 300), deci se pot ospăta mai multe persoane din ea. Eu încă trag de primul sortiment, cel cu biscuiți și ciocolată, nu vreau să dau iama în toate. M-a ajutat și faptul că am mai avut alte dulciuri prin casă, deci nu am fost nevoită să apelez la ele. Mai bine, rămân stocul meu de urgență!

Fiecare sortiment este special și unic! Variantele cu caramel îți inundă gura de finețea caramelului, iar cea cu biscuiți (fie simpli, fie Oreo), este deosebit de plină și are și ceva crocant. Sunt extrem de încântată de toate, adevărul e că ciocolata Milka este de o calitate formidabilă și acest lucru se vede de la prima înghițitură. Laptele fin, ingredientele de calitate, totul face din Milka alegerea ideală de pus sub brad sau de îndulcit între mese!

Câți dintre voi pot rezista ciocolatei? Eu chiar nu reușesc, pentru mine e tentația mmmax…imă! Toată treaba e să fie bună, destul de multă și să se topească în gură. Iar cei de la Milka îndeplinesc toate condițiile pentru un desert de calitate! Noile sortimente, dar și cele vechi, sunt deja în magazine, îmbrăcate în straie de sărbătoare. Cine le-a încercat deja?

2 Replies to “Luna decembrie e luna ciocolatei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *