Ziua bună tuturor! Ați luat toate cadourile, au venit comenzile, v-ați lăudat cu ce ați primit de Sfântul Valentin? Sau voi sunteți cei care sărbătoresc de Dragobete? Indiferent cum ați alege, intrăm totuși într-o perioadă destul de dificilă, mai ales pentru bărbați. Pentru că, deși luna iubirii trece repede, urmează și martie cu câteva sărbători importante pentru femei. Deci clar e o perioadă în care se vor căuta cadouri. Să vă spun drept, nu sunt de nicio parte a baricadei, noi ne luăm câte ceva de fiecare dată când simțim nevoia, nu musai pe 14, 24 sau altă zi. Sper să mai fie oameni ca noi! Poate o floare, o prăjitură, și e deja suficient. Iar dacă mai avem și o zi liberă și profităm de ea… e și mai și! Fie vreme bună sau vreo zi întunecată, trebuie să ne facem noi viața frumoasă!

Ce poți să faci în zilele iubirii dacă nu ești neapărat genul care își duce iubita/iubitul la film sau cină romantică?

Dacă e frumos afară, e simplu, merge o plimbare, o escapadă de o zi sau mai multe. Dacă e urât afară, nici nu aveți nevoie de prea multe lucruri! Doar câteva lumânări parfumate, ceva bun de mâncat și ceva cald de băut, o pătură pufoasă, cărți sau un maraton de filme sau seriale. Personal, am ales de la Notino două lumânări foarte accesibile, dar super mișto. Nici nu mă gândeam că nu trebuie să dau o căruță de bani pe una să facă treabă în toată camera. Da, bine, dorința mea e să îmi iau ceva de la Bath and Body Works, însă stau cuminte momentan.

În sufragerie am pus lumânarea Air Wick Botanica cu ananas și rozmarin. Doamne… e divină! Am făcut și o limonadă cu ananas și deja mă simțeam pe o plajă îndepărtată, la soare, calm, liniște… Ce să mai, atmosferă de concediu chiar și în mijlocul iernii!

În dormitor tronează o lumânare cu ceară de soia, cea de la Himalyo, Aromatheraphy, varianta cu citrice și rozmarin. Nici nu m-am uitat când le-am ales, dar ambele au rozmarin în compoziție. Aceasta e o lumânare mai condimentată și mai liniștitoare, merge bine cu o cafea sau ciocolată caldă, cu o carte în mâna sau la un serial. Exact ce vă spuneam… e bine să vă faceți voi viața frumoasă! În doi, de preferat.

Luna iubirii e doar un pretext pentru multe lucruri și cheltuieli, însă poate fi și un prilej să vă apropiați. Viața e destul de aglomerată, așa că mai bine profitați de zilele acestea faine, chiar dacă intens mediatizate, și sărbătoriți-le în stilul vostru. Voi de ce parte a baricadei sunteți? Cum vă petreceți aceste zile și ce cadouri obișnuiți să faceți?

11 Replies to “Luna iubirii – cum să o facem mai cozy

  1. Noi ne bucuram unul de prezenta celuilalt, de copii, foarte rar ne facem cadouri, suntem pe principiul fiecare sa-si ia ce-i place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *