Da, februarie are reputația de a fi, pe lângă cea mai scurtă, și cea mai ”iubăreață” lună. Sunt oameni care au adoptat (sau nu) ideea de Valentine’s Day, sunt oameni care merg pe clasicul Dragobete. Indiferent dacă v-ați americanizat sau nu, ideea e aceeași – indiferent pe ce tradiție mergeți, în februarie sărbătorim iubirea. Cel puțin oficial, pentru că practic o sărbătorim în fiecare zi prin lucruri mici, nu-i așa? E frumos să primim cadouri cu orice ocazie, așa că Notino a selectat deja cele mai iubibile produse pentru a ne bucura de ele. În plus, putem profita de un cadou personalizat prin serviciul de gravură, care face din orice produs o amintire aparte! Și eu am făcut o mică selecție și vă aduc în atenție câteva cadouri care merită să fie oferite în luna iubirii. Atât lui, cât și ei.

Cadou de Valentine Day pentru EA

În cap de listă vin – cum se putea altfel  -parfumurile! Ziceți voi ce vreți, băieți, dar licorile astea magice ce miros minunat sunt preferate de toate doamnele și domnișoarele! Dacă mai aveți habar și de arome preferate, ce tip de parfum iubește, și tot așa, ați tras lozul cel mare. Dacă nu, încercați să vă orientați după semne:

– dacă îi place parfumul tău sau ceva mai fresh, poți merge pe Calvin Klein – One, un parfum unisex ușor, de anotimp cald, sau pe Light Blue de la Dolce&Gabbana

– dacă e fană parfumuri dulci, puternice, o opțiune ar fi Guess – Seduction sau Calvin Klein – Reveal

Nu e complicat să alegeți ceva, însă fiți siguri că faceți alegerea corectă!

O opțiune mai safe ar fi să îi luați niște palete de make-up. Cei de la Notino au o gamă variată, culori multiple, pentru toate buzunarele. Eu vă recomand paletele Makeup Revolution, care sunt ieftine și bune, și puteți să luați chiar mai mult de una! Sunt absolut fascinată de ele și observați că am câteva (plus una care nu e în poză).

Cadouri de Valentine Day pentru EL

Când vine vorba de ei, femeile sunt ceva mai descurcărețe. Nu de alta, nu vreau să țin partea nimănui, dar avem un spirit de observație mai bine dezvoltat! 😀 Eu mai mereu am optat pentru cadouri frumos mirositoare.

Așa că în casă e un adevărat rai al parfumurilor. Da, ce-i drept, sunt câteva și pe terminate. Mai exact Davidoff – Cool Water, al cărei variantă feminină îl am și eu la muncă, Nightflight by Joop!, Și Eau de Gaga by Lady Gaga (btw, unul din cele mai faine parfumuri ever, și super accesibil!)

La categoria parfumuri de lux (vorba vine) avem Ultra Male by JP Gaultier, Man in Black by Bvlgari și Boss by Hugo Boss (ceva ce miroase a portocală, ușir amar, foarte fain parfumul). Ce e tare fain e că toate parfumurile sunt cumpărate chiar de mine. Și nu am primit reclamații până acum.

Cam acestea ar fi recomandările mele pentru o lună a iubirii reușită. Fie că serbați sau nu, zic că o mică atenție nu strică nimănui. Sau mai mare. Un cadou e binevenit oricând, se bucură și cel care primește, și cel care oferă. Așa că… o zi minunată, fie că vorbim de 14 sau 24 februarie! Voi sărbătoriți? Ce alegeți să oferiți anul acesta?

25 Replies to “Luna iubirii sau luna cadourilor?

  1. Eu îl sărbăgoresc pe 24 februarie în fiecare an,parfumurile îmi plac mult și chiar îmi doresc să mai primesc un parfum ,chiar dacă am tot aș mai vrea,dar nici la paletele de make-up nu m-aș da în lături ,sunt superbe și astea ! Mulțumim pentru recomandare !❤

  2. ce colectie impresionanta de palete ai adunat! Am vazut ca au acum si serviciu de gravare pe vreo doua palete destul de misto. Eu cred ca asta mi-ar placea sa primesc de Valentine’s Day.

  3. Sărbătorim iubirea de fiecare dată, e un bun prilej de a ne oferi cadouri cu multă dragoste și pentru a petrece timp împreună.
    Un parfum pentru el și niște accesorii pentru mine, așa sper, așa vreau să fie! 😀

  4. Bună întrebare ai adresat! 😁 Cred că e luna amândurora! 😁 Eu obișnuiesc să îl mai răsfăț pe al meu cu câte un cadou, ca dovadă a dragostei nemărginite! 🤩 Și bineînțeles că profit și de Valentine’s Day, și de Dragobete ca să îi arăt asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *