De curând am sesizat că tenul meu face cam multe figuri vara asta. Ba e prea deshidratat, ba se îngrașă, ba apar foarte multe coșuri, ba nici el nu știe ce mai vrea! Nu știu de ce, cred că variațiile de temperatură și schimbările bruște de climă îl afectează. Înainte nu făcea atâtea figuri și abia aștept să se mai răcorească, să îmi revin la normal. Funcționez greu la 30 de grade +! În ajutorul meu au sărit cei de la Adda Shop, care ne-au răsfățat la evenimentul Bucovina Beauty Blogger cu 2 produse pe care nu le încercasem și care mi-au prins tare bine!

Vorbim astăzi despre Elemis Pro-Radiance Cream Cleanser și Soothing Apricot Toner, noutăți absolute în rutina mea, în produse travel-size. Ambele au 30, respectiv 50 ml, de care vă puteți bucura ceva timp, suficient pentru a vă face o idee. Să le luăm pe rând!

Pro-Radiance Cream Cleanser este un produs pentru curățare și demachiere,destul de diferit față de ce am încercat până acum. Este un produs pentru ten, nu se recomandă pentru demachierea ochilor! Se masează o cantitate pe pielea uscată, se lasă să se acționeze un minut și se îndepărtează cu mănuși umede și calde. Eu recunosc că i-am schimbat un pic modul de acțiune – am aplicat, l-am lăsat să acționeze, apoi l-am îndepărtat la duș sau cu dischete demachiante. Rezultatul se vede pe dischetă, murdăria este dizolvată practic, iar tenul rămâne curat.

Soothing Apricot Cleanser este un toner care va fi foarte apreciat de toată lumea, atât datorită mirosului extrem de plăcut, cât și modului în care lasă tenul. Menține nivelul natural al pH-ului fără a folosi alcool sau alte substanțe dure. Eu mi-am simțit tenul fresh după utilizare, se poate păstra și la frigider pentru un boost de prospețime în perioada asta călduroasă.

Ambele produse se găsesc și full-size, e adevărat, la prețuri un pic piperate, dar dacă stai să te gândești cât timp îți ajung și faci calculele, e posibil să ajungi la concluzia că merită! Recipientele sunt prevăzute cu pompiță, totul e igienic, iar folosirea produselor de la același brand va ajuta tenul mult mai mult decât dacă ați folosi mai multe branduri. Așa, se completează reciproc!

Despre produsele Elemis găsiți informații și pe pagina lor de Facebook, sunt de luat în seamă, mai ales când ați hotărât că aveți nevoie de o îngrijire ca la carte!

2 Replies to “Luxul are și el un nume – Elemis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *