Am vrut si eu sa fac un review la un rimel si  mi-am scotocit prin trusa mea de machiaj, si am gasit Infinitize, aparut in primavara-vara asta. E un rimel waterproof, care zic eu, isi merita banii (clar!)

 Inainte, fara nimic

Si dupa rimelul Infinitize

Diferenta e notabila, mi-a alungit genele la maxim si le-a ridicat frumos. De altfel, culoarea e intensa si se comporta bine pe gene.

Asa arata amabalajul, periuta nu e tocmai clasica, dar isi face treaba foarte bine. De la mine, un mare plus! Merita!

In continuare, machiajul realizat cu trusa Duo, nuanta Fresh Jade. Mie imi place mult, si ma gandesc sa-l folosesc la nunta, pentru ca se asorteaza bine cu rochita pe care mi-am luat-o. Voi ce ziceti?

 Alb in coltul intern al ochiului, foarte putin, si verde in rest. Finisat cu mascara Infinitize

 Am incercat si varianta cu creionul contur cu gel nuanta Aqua Pop, acel albastru superb de care va ziceam intr-una din postarile anterioare.

Nu pot sa zic ca sunt un geniu al machiajului, dar sper ca am surprins esenta 😀

Trusa de farduri Duo Fresh Jade arata asa

 
iar in campaniile 11 si 12 o gasiti la pretul de 26lei. In campania 13 ni se promite o schimbare a ambalajului si a formulei. Abia astept, cred c-o sa fie aceleasi nuante, dar cu formule imbunatatite.
Machiajul facut cu trusa True Color Quad, nuanta Arctic Goddess a fost mai complicat de realizat…Cum eu nu prea le am cu umbre sau alte nebunii, am facut ceva simplut.

  Am folosit si creionul de ochi retractabil Diamonds, nuanta Twilight Sparkle, cu putin sclipici. In campania 11 a fost 1 cu 15lei, iar 2 cu 23lei. In campania 12 e la pretul de 13lei fiecare.

 Eu am incercat sa folosesc toate 4 nuantele, dar nu stiu cat mi-a iesit. De aceea, mai jos va arat toate nuantele, pe rand.

Trusa arata ca mai jos, si in campania 11 o gasim la 26 lei, in timp ce in campania 12 e 31 lei. Dar in campania 13 se promite o modificare, ca si la trusele Duo, si de altfel, la toate produsele de machiaj.

Eu zic ca arata bine, sunt nuante foarte frumoase.

In inchiere, un machiaj pe care l-am gasit pe net, si mi-a placut la nebunie, mi se pare demential, si se poate face usor de tot, si cu produse AVON. De exemplu, primul creion folosit e cel cu gel nuanta Savage care apare in campania 12 (14lei), al doilea creion e cel albastru cu gel, nuanta Aqua Pop, creionul negru e tot de la AVON, si-l gasim in orice fel, rimel avem prezentat mai sus, fond te ten, pudra, orice este disponibil in catalog si sunt sigura ca aveti pe acasa. Merge si improvizat, nu doar asa. Dar ce-a facut tipa respectiva e suuuuuper!!!!

Voi ce parere aveti? Va place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *