Acum vreo 2-3 săptămâni am văzut pe Facebook că s-a deschis o pizzerie nouă în oraș. Nu am prins ocazia să încercăm pizza de la ei, dar aseară am zis că ar fi ocazia potrivită. Vorba aia, meci de fotbal, joi seară, lene, răcoare… mergea! Așa că Mr. a sunat și a dat comandă la nou deschisa Madry Pizza. Pizza Diavola, mai exact, family. 30 lei. Care conține mozzarela, salam picant, ciuperci, cabanos, măsline, ardei iute. Sau așa se presupune. Vă las și poza cu meniul, ca să vedeți.

Toate bune și frumoase, hai că vine comanda. Adică sună băiatul care o livra. Că el nu știe unde e blocul, scara, deși Mr. i-a explicat foarte clar și i-a și zis pe unde se intră și cum. Până la urmă a coborât, ca să-l găsească pe băiat în fața scării, minunându-se că l-a dus bine GPS-ul. Serios? Nu puteai să suni la interfon? Scrie mare, scara B. Ți-am dat apartamentul… ce mai vrei? În fine.. Trecând peste asta, a ajuns pizza și la noi.

La aspect, arăta chiar ok. Frumoasă, destul de plină. Nu mirosea suspect deloc. Chiar eram încântată de ketchup, că era super ok chiar și cel picant (am avut experiența în altă parte să fie picant, dar sărat…zici c-a scăpat toată sarea din lume e în el). Din păcate, în momentul în care am luat prima gură… s-a dus plăcerea mea. Avea gust de vechi, am gustat ingredientele pe rând și am găsit salamul de vină. Picant în niciun caz nu era, dar numai asta nu-mi mai trebuia! Era vechi! După gura aia nu mi-a mai trebuit. Nici ardeiul iute nu l-am găsit, după cum mi-a semnalat Mr., dar asta era ultima mea grijă…

Am aruncat pizza în dimineața asta, era necomestibilă. Le-am scris recenzie pe Facebook domnilor, dându-le o stea, și se pare că au ales să mă facă pe mine proastă, cu subînțeles, că ei au pizza foarte bună, eu nu înțeleg ce au pus în ea. În plus, m-au și blocat. Aloo, domnii, asta e partea de relații cu clienții? Că e defectuoasă rău!

1 la mână, cum adică nu stați să explicați ce ingrediente conține? Pe bune? Sunt consumator, am dreptul să știu ce bag în gură! 2 la mână, ați deschis de 3 săptămâni, asta înseamnă că nu puteți avea ingrediente vechi? Normal, dacă se iau produse de la destocaje sau cu termen de expirare apropiat, sunt ținute în condiții improprii sau în cel mai bun caz, chiar și după 3 săptămâni prind gust de vechi! Aveți impresia că un salam ține un an? Plus de asta, am trecut și eu prin fața pizzeriei, că ies în fiecare seară să mă plimb cu câinele… și nu era nimeni pe acolo, să servească în local. Față de Grecu, unde e full mereu și știi că mănânci ceva ok… te cam pune pe gânduri. Dar vă dau credit pentru asta pentru că ați deschis ”de 3 săptămâni”. 3 la mână… mă blocați? Really? De dreptul la replică ați auzit? Păcat că nu știți să luați criticile ca atare și aveți niște răspunsuri de tot râsul! Clar a doua oară nu voi mai face greșeala de a lua dintr-un loc nou deschis, rămân la ce cunosc! Păcat doar că habar nu aveți să vorbiți și să rezolvați o reclamație! Rea intenție? Dacă aveam intenții rele, nici nu mai comandam. Nu cred că dă nimeni comandă de pizza ca să vâneze să facă recenzii negative, ci să mănânce ceva ok. Nu plouă cu bani din cer ca să aruncăm câte 30 lei la fiecare local nou deschis. Plus de asta, îmi place să încerc chestii noi, dar de acum o să încerc întâi în localul fizic, abia apoi la comandă. Măcar să-i pun pizza în cap ăluia care mi-o dă! Urât! Și comportamentul băiatului de pe livrări, și a celor care administrează pagina! Să-mi fie învățătură de minte!

 

10 Replies to “Madry Pizza Brăila – experiențe neplăcute

  1. Trebuia sa o pastrezi si sa te duci frumusel la protectia consumatorului! Vezi ce-si inghiteau apoi cuvintele si nu-si mai permiteau niciodata sa raspunda vreunui client adresandu-se asa! Eu iti recomand OPC, chiar rezolva problemele, am fost surprinsa.

    Cat despre pizza, eu ti-as recomanda sa nu mai faci experiemente pe banii tai si pe sanatatea ta. Daca ai gasit undeva pizza care te multumeste, comanda doar de acolo. Spre exemplu, eu iau pizza doar de la Irish si Pomodoro, singurele restaurante din Braila la care pizza este intr-adevar buna.

    1. am zis sa nu le fac belele cu opc-ul, dar nu ma asteptam sa primesc raspunsul asta impertinent… mie imi place pizza de la arena, dar si cea de la adriano. zici ca sa vezi si altceva… dar vb ta, decat sa experimentez pe sanatatea mea… data viitoare clar direct la opc ma duc. daca zici ca fac si treaba, chiar ma bucur!

  2. Si eu am avut probleme la fel, salamul avea un gust oribil la fel si ciupercile! Nu am mai comandat de atunci de la pizzeria respectiva.

  3. Ce nesimtiti, cica nu pot sa iti zica ce contina pizza: Helloooo, ei au facut o si ce mama lor de ingrediente au folosit incat sa nu stii tu ce sunt alea, doar nu esti proasta, doamne deci m-a enervat maxim, nu le e rusine.

    1. din pacate, ei probabil cred ca asa merge la noi… hai sa-i fraierim pe prosti si sa le inchidem gura. imi pare rau ca nu am pastrat mizeria aia sa o duc la opc. am zis sa nu fac rau. dar raspunsul lor m-a dat pe spate…

  4. Se intampla si in Bucuresti la pizerii mari, nu doar la cele de cartier, La mine cea mai neplacuta surpriza a fost Presto Pizza. Stiu si eu care e faza cu pozele ca sunt cu titlu de prezentare, dar sa primesti o pizza cu 5 bucatele de sunca si alea innegrite si cu gust de vechi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *