Ziua bună tuturor! După cum știți, de la începutul anului eu am decis să nu mai mănânc carne, însă nu îi pot obliga pe cei din jurul meu să facă același lucru. Consider că aceste decizii se iau personal, fără presiuni, pentru sănătate sau etică, fiecare face cum consideră. Mi se pare un pic absurd să îi acuz pe ceilalți că au o alimentație carnivoră, când toți suntem la bază așa. Susțin drepturile animalelor, dar nici nu îi condamn pe cei care aleg să consume în continuare ouă, lactate sau carne. Cred că va mai dura destul de mult până oamenii își vor schimba obiceiurile. kfc

Noul meniu Crispy Strips nepicant a fost așteptat de toți cei care, dintr-un motiv sau altul, nu mănâncă picant. Voucherele primite i le-am dat lui Mr., care a profitat de ele într-o seară de inventar. Din 2 meniuri au mâncat 2 inși și după spusele lor, chiar s-au săturat. Cartofi, bucăți de pui nepicant, suc și sos de usturoi, cei doi bărbați zic că au mers excelent!

Personal, sunt fană a mâncărurilor picante, însă înțeleg când stomacul se revoltă după așa ceva. De fapt, sincer, și eu pățeam asta de fiecare dată când mâncam la KFC. Nu știu care e combinația de condimente, însă a doua zi dimineață te planta în baie și era imposibil să trăiești cum trebuie în ziua aceea. Presupun că la meniul nepicant nu mai e cazul, nici Mr. nu s-a plâns, deci e clar mai prietenos. Un meniu de genul poate constitui cu succes o masă ok, iar pentru că situația actuală e de așa natură, e ok de luat și la pachet, și afară sau acasă.

Nu mai susțin mâncatul cărnii, însă sunt conștientă că omul este de așa natură conceput. Indiferent ce ar spune oricine, ne-am născut cu arcul în mână și am învățat să vânăm. Deci da, nu susțin, însă nici nu poți forța pe nimeni. Așa că fiecare e liber să decidă pentru el ce vrea să consume. Voi ați încercat noua variantă de Crispy Strips? Cum vi s-a părut?

12 Replies to “Mai bine mai târziu… cu KFC

  1. Am încercat noul meniu, dar tot pe varianta picanta raman. Sunt singurele carnuri ce le pot consuma picante. Asa ca aduc ceva extra pentru mine. Varianta nepicata mi se pare ca seamana cu file bites din meniul copiilor : ))

  2. Am testat si noi meniul si ma bucur tare mult ca exista si varianta nepicanta! Noi nu mancam picant si asteptam de mult sa apara si aceasta varianta.

  3. Poate vor aduce și opțiuni plant-based.
    Toți oamenii pot alege să mănânce plant-based, trebuie doar să dorească asta. E bine că se fac schimbări în această direcție.

  4. Am tot auzit de varianta nepicantă de la KFC, dar încă nu am ajuns să o încerc.
    Oricum, toate foto și articolele m-au făcut să visez la ele, așadar, va trebui să iau măsuri. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *