Când eram mai mică și vedeam filme de dragoste, niciodată nu mă gândeam că și eu voi ajunge să ”intru-n rând cu lumea” și să mă căsătoresc. Pe atunci eram adolescentă poate, mă uitam la telenovele și credeam că asemenea povești nu-s decât … povești, fără a avea legătură cu lumea reală. Totuși, știți cum se zice, când intri-n săptămâna oarbă… nu prea mai ai scăpare. Cam tot așa a fost și la noi.

Era într-o iarnă destul de grea, acum 4 ani, când ne-am cunoscut. Și l-am așteptat în gară atunci când se întorcea de la munte. Acum îmi vine să râd – ia te uită, el trebuia să mă aștepte, nu invers! – dar atunci mi se părea ceva normal și o făceam cu nerăbdare. Norocul, ca să zic așa, era că eu mă mutasem singură cu chirie și aveam mai mult timp și spațiu pentru noi. În vara aceluiași an am fost invitați la o cununie civilă. Și respectivii au ales să facă ”petrecerea” la o ieșire cu cortul.Mă credeți dacă vă spun că am fost cerută de soție într-un cort? Fără mare tam-tam, fără inele de logodnă, fără nimic.  Totul s-a întâmplat spontan, fără să fie gândit în prealabil.

Am zis că după 5-6 luni nu are ce să fie așa serios, deci nu mi-am făcut prea multe griji. Totuși, el m-a surprins încă o dată când a apărut cu inelul de logodnă. Deci treaba era serioasă! Se părea că lucrurile încep să capete sens și nu doar în filme sunt povești frumoase. În toamnă am făcut actele, dar pentru nuntă am mai așteptat un pic. Și asta pentru că eram tot amândoi, singuri, fără vreun ajutor extern, am trecut prin atât de multe și am învățat să apreciem ceea ce avem. Nunta am reușit să o facem abia anul trecut. Și am făcut-o tot singuri, am ales ce ne-a plăcut, am avut doar tineret, fără rude de a 15a speță sau obligații. Am vrut să vină doar oamenii care se simțeau bine cu noi și ne împărtășeau bucuria.

Dar până acolo… cale lungă! Știți cum e, alege localul, alege biserica, ce model de verighete luăm? Nu știam decât că vor fi verighete aur. Eu voiam verighete aur alb, el voia verighete aur galben. Am început să caut înnebunită și pe internet, pentru că în magazinele fizice nu mi-a plăcut nimic în mod deosebit, erau anumite modele învechite, să zic așa, comune, care nu aveau nimic special. Dar cum online-ul oferă soluții variate… am avut de unde alege!

Am găsit o minune de verighete aur alb pe bijuteriilLaRosa.ro. Am ales un model simplu, fără prea multe pietricele, întrucât nu sunt adepta, și concavă. Am ascultat mai multe păreri și forma asta a fost preferată din cauză că și dacă se umflă degetele, nu poate intra apă dedesubt și nu se pot face răni. Acum, sincer, nu știu câtă dreptate au avut cei care mi-au zis, dar mie mi-a priit această formă. Oricum, avantajele comandării verighetelor sau inelelor de logodnă de pe La Rosa sunt evidente – modele unice, lucrate manual, din materiale de calitate, prelucrare din aur de 24K, posibilitatea de a grava și de a rămâne cu amintiri minunate. Bijuteriile se pot achita și în rate, ceea ce mi se pare o opțiune foarte avantajoasă!

Sunt atât de multe modele frumoase, mi-au rămas ochii și la acestea, par că-s realizate din broderie, sunt absolut superbe și nu am mai văzut la nimeni așa ceva.

Dacă nu vrei verighete aur, ai și opțiunea de platină, iar modelele nu-s cu nimic mai prejos!

Uite că a trecut și nunta, și un an și jumătate de la ea. Și lucrurile par să fi intrat pe făgașul normal. Nu doar în filme sunt lucruri frumoase, cert e că nicio iluzie nu ține la infinit, ci se așează treptat. Noi ne schimbăm și nu mai suntem la fel de visători, dar dacă există iubire, nu e totul pierdut.

2 Replies to “Mai devreme sau mai târziu, vine și acea zi minunată….

  1. Ce mai conteaza unde ai fost ceruta? Important este ca sunteti impreuna si va iubiti. Ani multi de relatie cat mai frumoasa va doresc! Referitor la verighete, sa stii ca nici eu nu sunt adepta pietrelor sau a modelelor foarte incarcate. Prefer modelele simple, clasice, care nu se demodeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *