Ziua bună, oameni dragi! Astăzi voi începe seria review-urilor dedicate produselor primite la Galați Beauty Swap #1. Da, vor fi destul de multe, pentru că sponsorii au fost generoși, dar mă voi strădui să le grupez după brand și să mă organizez cum trebuie. Deși nu mă așteptam, startul va fi dat de produsele de make-up. Obișnuiesc să mă machiez, dar pot spune că am mai multe dimineți puturoase. Totuși, una din rezoluțiile acestui an a fost aceea ce a mă machia minim 4 zile pe săptămână. Nu cred că e mult, mai ales că dimineața chiar am timp după programul pe care mi l-am făcut. Iar de produsele Sleek de la Makeup Shop chiar m-am îndrăgostit din prima!

Paleta Sleek A new day este prima de acest gen din portofoliul meu. Nu-s eu cine știe ce expertă în ale machiajului, dar îmi place să am multe culori la dispoziție, pentru a putea alege. Deși nu am fost niciodată fană a nuanțelor naturale/pământii, se pare că de data asta mi-au pus capac! Paleta are 12 nuanțe, 6 mate și 6 sidefate, o combinație de nuanțe care se potrivesc foarte bine mai ales unui machiaj de zi. Eu, una, cam așa o văd concepută.

Cam așa arată un swatch făcut cu nuanțele din această paletă. Fardurile sunt un pic prăfoase, dar rezistă ok pe pleoapă. Eu nu am probleme cu tenul gras, deci mi-au rezistat și fără primer. Nu am încercat cu bază, dar automat, ca la orice fard, nuanța se intensifică și rezistă mult mai bine. Câteva ore chiar nu am avut probleme și mi-a plăcut cum se îmbină culorile. Mi-au ieșit niște machiaje cuminți tare faine!

Rujul Matte Me a fost cea mai plăcută surpriză ever! Cine mă cunoaște știe că nu mă dau cu ruj neam, maxim cu un balsam de buze colorat. Totuși, din seara evenimentului, de când am ajuns acasă, a fost primul produs încercat. Și nu vă spun cât de fain e! Am mai avut eu 2 nuanțe de ruj mat, dar am constatat acum că nu eu eram problema, ci pensula. Nu eram eu familiarizată cu genul acela. În schimb, cu aplicatorul de la Matte Me, treaba chiar merge ca unsă! Îmi place la nebunie, nuanța nu e nicidecum ceva ce aș fi purtat în mod normal, dar nu-mi pare rău că am încercat-o! A ajuns să fie rujul meu preferat și chiar să-l folosesc!

Cam așa arată pe buze, eu zic că e tare frumos! Și rezistă binișor, la câteva ore fără mâncat și băut. Și chiar și după mâncare, încă rămâne pe buze. Nu am încercat cu creion pe dedesubt, cred că s-ar vedea și mai bine. Îmi era frică să nu-mi usuce buzele excesiv, dar am avut noroc, aspectul ăsta m-a ocolit!

Produsele Sleek ne-au fost oferite de Makeup Shop și pot spune că sunt foarte încântată de ele! Sunt primele produse de la acest brand, dar clar nu ultimele! Voi folosiți produse Sleek? Aveți și alte palete?

30 Replies to “Make-up by Sleek – yay or nay?

    1. si paletuta e draguta foc, nici eu n-am fost la inceput incantata de ea, nu erau nuantele mele, dar incepand s-o folosesc…

  1. Si eu eram la fel ca tine, foloseam doar farduri colorate, dar de cand mi-am luat o paleta de la IDC INSTITUTE m-am indragostit de fardurile nude si de cele pamantii.

  2. Imi place atat paleta, cat si rujul. Ambele produse sunt frumoase si se combina frumos. Am primit si eu aceasta paleta sleek si este prima mea paleta de la ei. Nu am alte experiente si recunosc ca imi plac mult fardurile din paleta

  3. Am câteva palete de farduri de la Sleek, dar de departe cea mai bună mi se pare Oh so special – am terminat câteva farduri din ea și sunt mult folosite și restul. Dacă te încântă nuanțele pe care le conține, ți-o recomand cu drag!
    Am avut și un lip stain de la ei, am fost foarte încântată de el la început, mai ales datorită aplicatorului, dar pe parcurs am început să-mi dau seama că e cam inconfortabil, cam „ține” și am renunțat la el.

    1. mie imi place maxim rujul lor mat, nu mi se pare ca strange sau tine si rezista cateva ore fara probleme. e singurul cu care ma impac si-l port zilnic, ceea ce pentru mine e o premiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *