Ziua bună, oameni frumoși! Ne apropiem cu pași repezi de Halloween, nu mai sunt decât 2 zile. Nu știu câți dintre voi sunteți de acord cu această sărbătoare care nu e de la noi, e adevărat. Împrumutată de la americani, unde se sărbătorește Noaptea tuturor Sfinților, la noi au ajuns doar costumele și deghizările, nu sărbătoarea în adevăratul sens al cuvântului. De fapt, noi am preluat distracția, dacă se poate spune așa. Sau cel puțin, o parte din noi. Personal, recunosc că nu am avut până acum ocazia de a lua parte la o petrecere de Halloween, am sculptat doar câțiva dovleci. Anul ăsta, însă, am zis să încerc un make-up, să vedem ce iese. Și materia primă mi-am procurat-o, ca de fiecare dată, de pe Notino. Săptămâna asta au din nou foarte multe oferte speciale, așa că ai de unde alege!

Am ales să fac un machiaj de Halloween foarte simplu, de pisică. Asta pentru că aveam deja 2 coronițe – una cu urechi și una cu 2 pisici mov. Am zis eu că e și ușor, și de efect. Și după cum veți vedea, se asortează și cu părul! Nu aveți nevoie decât de fond de ten, anticearcăn, creion negru, rimel, pudră și o paletă cu culori câte mai turbate. Eu am ales una de la Makeup Revolution, care e brandul numărul 1 pentru mine în raport calitate-preț. Nu am făcut decât să aleg un smokey eyes în tonuri de roz și mov și să conturez nasul și mustățile de pisică. Destul de ușor, zic eu!

Ok, ok, știu – v-am șocat din nou cu culoarea părului! Dar e super ușor de obținut, zău! Am apelat din nou la vopselurile Directions La Riche, nuanțele Carnation și Violet, și a ieșit un degrade tare fain! Mă bucur că am reușit să fac un contrast și că arată deosebit! Nici nu zici că nu e făcut la salon, nu-i așa? Și o culoare turbată chiar merge de Halloween!

Cu alte cuvinte, let the game begin! Sau let the Halloween come! Profitați de selecția de produse de pe Notino și de reducerile pe care vi le-au pregătit! Eu știu sigur că mereu găsesc câte ceva fain pe site!

16 Replies to “Make-up și culori de Halloween de la Notino

  1. nu ma bag la machiaj, cu atat mai putin la machiaj de halloween sau pentru festival in general, dar am profitat de reducerea la produsele Nyx ca sa imi recumpar un fond de ten.

  2. Imi place culoarea parului tau de mor si chiar credeam ca te-ai vopsit la salon. 🙂 Cat despre Halloween abia astept sa ma machiez si sa ma costumez. Voi fi iar vrajitoare, ca de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *