Neața bună, oameni dragi! E 1 august, începutul ultimei luni de vară. Noi suntem pe drumul spre casă, mini-vacanța noastră s-a cam terminat, dar suntem ok, venim cu bateriile încărcate. Astăzi vreau să vă vorbesc despre produsele de make-up de la Note Cosmetics. La Bucovina Beauty Blogger am primit 3 astfel de produse, pe care urma să le testez și să îmi fac o părere despre ele. Din păcate, am constatat că nuanțele nu prea mi se potrivesc, așa că am ales să le fac doar swatch și să vă fac vouă o surpriză cu ajutorul lor.

Produsele primite sunt un fond de ten, un blush și un ruj. Hai să le luăm pe rând, să vă spun câte ceva despre fiecare, vreți? Primul la rând este fondul de ten hidratant cu SPF 15. Acesta are o acoperire destul de bună și rezistă timp îndelungat, bineînțeles, fixat și cu o pudră. Ideal e să aplicați și bază. Așa vă veți bucura de maximul pe care-l poate oferi! Nuanța mea este 02 Natural Beige, nu foarte deschisă, dar nici închisă, undeva medie, are în compoziție ulei de migdale dulci, care hidratează tenul foarte bine. SPF-ul 15 este perfect pentru zi!

Fardul de obraz iluminator are un ambalaj simpatic, ce include oglindă și aplicator. Conține ulei de argan, ce previne deshidratarea, Eu am nuanța 05 Desert Rose, o culoare ceva mai închisă și intensă, care pe mine nu mă avantajează deloc, dar se așează foarte bine pe piele.

Rujul de buze Rich Color hidratează buzele foarte bine datorită uleiului de argan și untului de cacao. Lasă buzele moi, este cremos, are o culoare frumoasă, nuanța 01 Creamy Nude, e un nude extraordinar, dar foarte deschis pentru mine și pentru stilul meu actual. Dar îmi place textura sa și cum lasă buzele, deci s-ar putea să mă orientez spre altă nuanță.

Produsele lor le găsiți pe site, au prețuri bune, sunt vegane și cruelty free, deci nu au fost testate pe animale! Big LIKE! Și ca să fac pe cineva fericit luna asta, pentru că e 1 august și am promis că voi demara concursul Fanul lunii, acesta e premiul pus la bătaie, plus încă un produs surpriză. Cine va avea cea mai intensă activitate pe blog + pagina de Facebook, va câștiga produsele de make-up Note Cosmetics și încă ceva în plus. Cum sună?

Voi ați folosit produse de la Note Cosmetics până acum? Cum vi s-au părut? Dacă nu, ce ați vrea să încercați de la ei?

32 Replies to “Make-up by Note Cosmetics – o surpriză pentru voi

  1. Eu am doar oje de la ei si imi plac foarte mult fiindca se aplica usor si rezista pe unghii. Dintre produsele de mai sus doar rujul ala nude ma atrage, in rest culorile sunt prea inchise pentru mine.

  2. Produsele Note ofera oricum mai mult decat orice alt produs incercat de mine din gama lor de pret si imi place foarte mutlt ca arata bine, ambalajele sunt rezistente si foarte chic

  3. Produsele și culorile acestora sunt atât de tentante/potrivite pentru mine că îmi vine să și fac o comandă.
    Până una-alta, mai fac niște cercetări 🙂
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *