Ziua bună, oameni dragi! Astăzi vorbim un pic despre produse de make-up la prețuri accesibile, despre alegeri faine și ieftine, toate din același loc – Notino! Nu mai este mult și vine și ziua femeii, încheindu-se astfel triunghiul acela periculos de care vorbesc toți bărbații (14 februarie – 1 martie – 8 martie). Dacă te grăbești, încă mai poți comanda cadouri de ziua femeii care să ajungă exact la timp pentru a fi oferite. Mă gândesc la extrem de multe variante, de la produse de îngrijire, make-up, până la cărți și accesorii. Gama e variată, chiar aveți de unde alege, fie că doriți cadouri pentru mamă, iubită, soră, cea mai bună prietenă sau soție.

No make-up look…. sau chiar no make-up!

Pornim de la un ten nemachiat, destul de tern, după părerea mea, cu pori dilatați (yep, tre să am și eu ceva defect). Cearcăne cât China, oare ce să le acopere??? Încep cu primerul și fondul de ten de la Makeup Revolution, unul din brandurile mele preferate! Pe lângă ceea ce înseamnă palete de farduri, au și alte produse extrem de bune, la prețuri mici, care fac o treabă minunată. Nu uitați că cei de la Notino oferă și serviciul de ambalare cadou, așa că indiferent pentru ce produse optați, acestea vor ajunge într-o cutie frumoasă la destinatar!

Continui cu corectorul Fast Base Concealer, pe care l-am ținut nedesfăcut ceva timp. Mare greșeală am făcut! Nu îmi vine să cred ce fain acoperă cearcănele! La mine nu e problemă de somn, ci tind să cred că e ceva medical, pentru că nu dispar orice aș face. Indiferent de crema folosită, de serum, de orele de somn, de ce mănânc, e tot aia… Dar cu acest concealer chiar văd o diferență!

Urmează apoi chestii de bun simț – creion colorat pentru ochi (folosesc rar negru, nu îmi place, iar cu tușul nu mă împac pentru că nu știu să îl mânuiesc), rimel (am unul de la Eveline Cosmetics), kit pentru sprâncene de la Rimmel și un rimel transparent pentru sprâncene de la Essence.

Ta-daaaa! Easy peasy!

Nu este un make-up sofisticat, nici măcar nu am avut intenția să fac unul. În general, la job e mai simplu să porți un gen de no make-up make-up. Cu cât mai natural, cu atât mai bine. Iar eu nu am în fiecare zi chef să folosesc farduri de pleoape. Când vreau ceva colorat, apelez repede la un creion. Și iese ceva drăguț.

Pentru ca machiajul să reziste cât mai bine, folosesc și spray-ul de fixare, tot de la Makeup Revolution. Înainte nu foloseam așa ceva, dar constatam că toate produsele se iau cam repede de la aplicare. Acum știu că rezistă lejer 8 ore, așa că nu mai am treabă!

Și cu asta am terminat recomandările pentru un make-up de zi cu zi. Poate vă inspirați din el pentru a comanda ceva și femeilor din jur. Mai un rimel, mai un produs de îngrijire… Sau de ce nu, făceți-vă singure cadourile! Pe Notino există atât de multe opțiuni, încât mai greu e să alegi! Voi ce ați vrea să primiți de 8 martie? Ce oferiți?

20 Replies to “Make-up de zi cu zi cu produse accesibile de la Notino

  1. Corectorul este fantastic, a acoperit cearcanele fara problema. De 8 martie nu am pretentii 😂😂 ma mulțumesc cu orice. Incerc sa ofer cadouri pe placul fiecaruia, chiar daca o mai dau in bara uneori.

  2. Foarte drăguț machiajul tău. Colorat și simplu, asa ca de primăvară.
    Am și eu câteva produse Makeup Revolution și chiar sunt multumita de ele. Pai ales de pudra și paleta de corectoare.

  3. Sunt mare fana a machiajelor si mereu sunt entuziasmata cand descopar noi produse! Tot de la Notino imi comand si eu produsele cosmetice pentru ca gasesc foarte multe optiuni, ajung rapid si au mereu preturi foarte tentante 🙂 Bineinteles, am profitat si de oferta lor de 8 Martie!

  4. Foarte faine produsele de la Makeup Revolution. Apropo, m-ai facut curioasa in privinta spray-ului de fixare. Am cateva produse in acest gen, dar parca nu vad ca ar face mare lucru.

  5. Sunt foarte faine produsele de la Makeup Revolution si ma bucur ca se gasesc pe Notino!! Am multe palete de la acest brand. As vrea sa incerc si sprayul fixator.

  6. vazusem si eu zilele trecute fixativul asta pentru machiaj, am vrut sa il pun in cos si am ezitat. Data viitoare sigur mi-l iau si eu.

  7. Imi plac schimbarile facute cu ajutorul produselor de Makeup. Cred ca sunt cele mai vizibile transformari si modul in care un produs isi face treaba atunci cand vezi o poza inainte si dupa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *