Ziua bună, dragele mele! Ce faceți în dimineața asta, sunteți fresh? V-ați machiat deja? Dacă nu, stați pe aproape, căci azi încep seria review-urilor dedicate make-up-ului. Am avut ocazia să testez destul de multe produse în ultima perioadă, am descoperit un fond de ten minunat, dar pe lângă fondul de ten, sunt multe alte produse pentru ten care trebuie folosite într-un machiaj, fie el și minimalist. Aceste produse includ o bază pe bază de silicon, o pudră care să se muleze pe nevoile tenului… plus alte câteva!

Înainte de realizarea machiajului, e foarte importantă aplicarea unei creme ca și bază. Folosiți o cremă hidratantă, pentru ca machiajul să adere mai bine. Totuși, chiar și cu acest pas, parcă tenul nu e pregătit. Așa că o bază cu silicon pare a fi cea mai bună alegere. Eu nu am folosit până acum, când am primit baza de la Lambre în cadrul evenimentului. Nu înțelegeam care e rolul unei baze, nici nu mă puteam lăuda cu vreun machiaj profi, fond de ten nu foloseam… Dar uite că lucrurile se schimbă și mai învățăm câte ceva cu fiecare ocazie!

Baza matifiantă și hidratantă e unul din produsele fără de care nu aș mai putea trăi! Într-un ambalaj elegant de 30 ml și fără culoare, ea are foarte multe beneficii: uniformizează și nivelează ridurile și porii dilatați, matifiază tenul, oferă finețe, nu încarcă și mărește rezistența machiajului. Eu am simțit de când am aplicat-o (în cantitate minusculă!) că tenul meu e pregătit. Pur și simplu, era hidratat, ”umplut”, nici nu știu cum să descriu senzația. Și cel mai bine s-a simțit la aplicarea fondului de ten! Mi-nu-nat!

Ulterior bazei, am început în ultima perioadă să aplic fondul de ten. De obicei foloseam un bb sau cc cream, însă noutatea m-a surprins și nu-mi încarcă tenul, așa că nu mă deranjează, chiar dacă e vară.

Machiajul întotdeauna se încheie cu pudra presată compactă matifiantă. Cred că e foarte important să alegem o pudră matifiantă rezistentă, întrucât ea dă acel finish, dacă e un produs de calitate, și machiajul va arăta altfel. Cea de la Lambre vine într-un ambalaj irezistibil, auriu, cu oglindă inclusă și burețel. Eu am nuanța 04 Warm Beige, dar să știți că nuanța e destul de deschisă, nu mă deranjează cu absolut nimic. Matifiază foarte bine, rezistă timp îndelungat, finisează machiajul, iar tenul nu arată prea încărcat.

Cele două produse destinate make-up-ului tenului sunt disponibile pe site-ul My Lambre. Pe mine m-au încântat și pot spune că prețurile sunt accesibile, astfel că baza va rămâne o prezență constantă în rutina mea de make-up. Voi ați folosit produsele lor până acum? Ce impresie v-au lăsat?

20 Replies to “Make-up-ul tenului – bază și pudră by Lambre

  1. Eu multa vreme nu am folosit deloc baza de machiaj, dar apoi am primit una cadou si am vazut care este diferenta intre machiaj cu baza si machiaj fara primer. Acum nu-mi lipseste din sertar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *