Ziua bună, oameni faini! S-a domolit căldura, ceea ce înseamnă mai mult chef de make-up. Nu știu voi, dar când sunt 40 de grade nu îmi arde să mai îmi pun ceva pe față și să risc să îmi curgă. Nu mă simt bine, în principal, și se întâmplă să favorizeze și coșurile. Așa că vara, pentru mine make-up-ul e cam pa-pa! Dar o dată cu venirea temperaturilor mai domoale, răzbun toate acele zile în care am fost naturală. Îmi plac culorile, îmi place să mă joc, dar îmi plac și variantele nude. Mai ales toamna, când totul în jurul nostru e deja colorat. Unul din ultimele, dar nu cele din urmă branduri despre care vă vorbesc de la evenimentul Danube Bloggers Meet #2 este Makeover Paris. Acest brand internațional de cosmetice este fondat în Franța, dar în 2015 a deschis primul magazin din România, la Brașov.

Am primit mai multe produse, dintre care eu mi-am ales un burețel de fond de ten, un suport pentru acesta, un tuș, o mascara și un ruj lichid. Burețelul și suportul mi se par geniale, aveam nevoie de un suport de genul, întrucât mereu aruncam burețeii de make-up pe unde nimeream. Nu e igienic, știu, voi să nu faceți ca mine! Acum știu exact unde îl pun, nu se atinge de suprafețe, și dacă îl spăl, rămâne pe poziții.

Despre produsele Makeover Paris

Produsele Makeover Paris nu sunt testate pe animale și acoperă o gamă largă de dorințe. Vorbim de produse pentru ochi, pentru ten sau pentru buze. Pentru a satisface mai multe segmente de vârsta, se promovează și alte branduri partenere, precum Party Queen și Alice Academy. Mascara și tușul pe care le-am primit sunt de la Alice Academy, de fapt.

Mascara este destul de naturală, pentru un make-up de zi cu zi. Alungește și dă volum, dar nu este un produs waterproof. Eu m-am înțeles foarte bine cu ea, nu a curs, nu a împăienjenit ochii.

Tușul mi-a plăcut foarte mult, are un vârf extrem de precis, adică e bun și pentru noi, cei neîndemânatici. Dacă cineva poate să îmi dea lecții de codiță de tuș, sunt o elevă bună! Am reușit să trasez linia, cel puțin, ceea ce nu am mai reușit cu niciun tuș până acum. Ce îmi place maxim la acest produs este pigmentația și faptul că rezistă bine pe pleoape.

Deși port destul de rar rujuri, acesta de la Makeover mi-a plăcut foarte mult prin prisma culorii nude pe care o are. E adevărat, e destul de lipicios, însă vara chiar arată fain! Dă buzelor acest aspect umed, dar nu este rezistent la transfer sau ceva. Se duce repejor, însă arată bine!

Fiind un brand internațional, calitatea produselor e una superioară față de ce găsim pe piața fizică. Deși în showroom-ul din Brașov sunt foarte multe produse, pe site găsiți și mai multe. În plus, în fiecare săptămână apar oferte noi, deci fiți siguri că îi urmăriți! Voi cum preferați să vă machiați, natural sau colorat? Ce produs vă este indispensabil?

12 Replies to “Make-up complet cu produsele Makeover Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *