Neața bună, oameni dragi! Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți bine că-mi plac paletele de make-up, mai ales cele de la Makeup Revolution. Aveam deja una de acest gen, iar cu ocazia evenimentului Galați Beauty Swap #2 am primit-o și pe a doua. Iconic Fever este o paletă completă, nu neapărat din punct de vedere al culorilor, ci din punct de vedere al nuanțelor și al stilului pe care-l promovează. Această paletă a fost oferită de E.D.A. Cosmetics la o tombolă, împreună cu un ruj. Au fost 9 astfel de premii, iar eu am fost una din norocoase! Dar să vă zic mai multe despre aceste 2 produse.

Paleta Makeup Revolution are 15 farduri în tonuri naturale, atât mate, cât și sidefate, numai bune pentru crearea unui look de zi sau de seară. Fardurile mi s-au părut un pic prăfoase, dar rezistă destul de ok și cu o bază bună, sunt absolut geniale, toată ziua nu se mișcă de la locul lor! Le-am folosit deja de câteva ori, nu toate nuanțele, e adevărat, dar pe care mi-am pus lăbuțele nu au fost rele deloc! Ambalajul e simplu, compact, paleta nu are oglindă, ci un capac prin care se vede fiecare fard, astfel încât să vă faceți rapid o idee.

Am făcut și un swatch al culorilor și trebuie să recunosc, nuanțele sidefate sunt mult mai intense decât cele mate. Eu tocmai pe acestea nu prea le-am folosit, pentru că ziua am considerat că e un pic prea mult.

Primul rând din paleta de la Makeup Revolution mi s-a părut cel mai puțin pigmentat, e adevărat, sunt și cele ma deschise nuanțe, dar intensitatea crește, ultimul rând fiind cel mai fain din punctul meu de vedere. Oricum, eu am realizat machiaje destul de faine cu această paletă, iar rezistența e super. Raportul calitate-preț e mai mult decât ok!

Rujul Freedom l-am văzut într-un magazin pe acre-l frecventez des, are un preț derizoriu, să zic așa, dar mi s-a părut destul de drăguț. E cremos, are o nuanță frumoasă de corai – se numește, mai exact, Game on! Rezistența e slabă spre foarte slabă, dar pentru culoare… merită folosit! Mie una chiar îmi place.

Voi sunteți fane ale paletelor Makeup Revolution? Mie mi se par că sunt foarte reușite, au un preț accesibil și sunt disponibile în atât de multe combinații de culori, că merită să le ai pe toate!

30 Replies to “Makeup Revolution strikes again!

  1. Recunosc cu rusine ca n-am niciun produs Makeup Revolution, desi sunt cateva care mi-au atras atentia. Cand voi termina spray-ul de fixare a machiajului pe care-l folosesc in prezent chiar planuiesc sa imi iau unul dintre cele de la Makeup Revolution (Illuminating Fixing Spray). 😀

    Din paleta prezentata de tine cel mai mult imi plac nuantele de pe ultimul rand. De fel sunt adepta nuantelor mai inchise ^_^.

  2. Paleta arata tare bine,imi plac nuantele si rujul este pe gustul meu,nu are o culoare prea aprinsa care sa intoarca priviri!

  3. Paleta asta este fix pe gustul meu. Si eu folosesc culori pamantii atunci cand vreau sa ma machiez. In prezent n-am nimic de la acest brand. Intentionez sa-mi iau si eu o paleta de farduri de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *