Până acum ceva timp aveam impresia că cei de la Malika Colors aveau doar oje frumoase și cam atât. Mare mi-a fost surpriza la Bucovina Beauty Bloggers să descopăr și produse pentru îngrijirea unghiilor, atât de necesare fiecăreia dintre noi. Da, culoarea e cea care contează, dar pentru o manichiură de invidiat trebuie să avem unghii frumoase înainte de orice, curate, fără cuticule, cu o formă potrivită. Nu exfoliate, nu rupte, să nu agațe și alte minuni. Iar cei de la Malika s-au gândit exact la acest aspect și ne-au venit în ajutor cu câte două produse esențiale. În dreptul meu s-au aflat un ulei de cuticule și o bază fortifiantă, de care aveam mare nevoie.

Vorbim despre baza vitaminică și despreuleiul pentru cuticule vitaminizant cu esență flori di lotoproduse de bază pentru începutul unei manichiuri frumoase! Nu concep unghii colorate dacă nu arată așa cum trebuie. Și asta înseamnă atât o îngrijire exterioară, cât și o grijă pentru partea interioară. Da, să știți că dacă alimentația este deficitară în anumite elemente, se vede! La mine lipsa de calciu, de seleniu și de zinc făcea ca unghiile să se rupă instantaneu. Cum creșteau un pic, se rupeau din carne și nu putea avea unghii frumoase neam! Dar o dată suplinită această lipsă și ajutat corpul și cu produse complementare pentru întărire, pot spune că manichiura mea chiar arată așa cum trebuie! Baza vitaminică le-a făcut mai rezistente, nu se mai rup, nu se exfoliază, arată excelent!

Cât despre cuticule, eu de obicei încerc să le elimin, apoi le mențin hidratate, pentru a arăta așa cum se cuvine. Uleiul vitaminizant se absoarbe foarte repede și le hrănește, dar nu accelerează creșterea lor, astfel că mă pot bucura de un aspect plăcut timp îndelungat!

La evenimentul de la Suceava am avut ocazia să vedem și geanta Lucy, fabricată în Italia și comercializată în exclusivitate de cei de la Malika. Arată inedit, cred că cei care se încadrează în trendul eco și nu numai, în special fetele care vor să fie diferite, chiar o vor aprecia! Voi ce spuneți? Cum vi se pare?

Produsele Malika m-au surprins plăcut, acum vreau să încerc cât mai multe din nuanțele lor, am văzut că au colecții noi frecvent, în ton cu anotimpul, și am citit lucruri bune despre lacurile de unghii, astfel că nu pot sta departe de ele! Voi le-ați folosit? Aveți ceva sugestii?

24 Replies to “Malika Colors sau cum să avem unghii frumoase

  1. am tot vazut oje Malika in nuante care mai de care mai frumoase, dar nu stiam ca au si tratamente pentru unghii si cuticule. Interesanta baza aia cu vitamine.

  2. Cred ca frumusetea porneste de la sanatate si ingrijire si acest lucru se aplica si la unghii, o unghie sanatoasa arata mai bine lacuita decat una bolnava. Mie mi-s placut foarte mult uleiul de cuticule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *