Dacă încă nu ați auzit de beneficiile manichiurii cu gel sau ojă semipermanentă, eu zic să vă documentați cât mai repede. Ca și beneficiară, veți avea parte de o manichiură durabilă, ce nu va mai trebui ștearsă și refăcută la fiecare 2-3 zile. Manichiura cu gel sau ojă semipermanentă este foarte convenabilă din punctul de vedere al rezistenței în timp și a întăririi unghiilor. Nu se vor mai rupe, nu se vor mai exfolia. Da, au și dezavantaje, e adevărat. Nu poți spune că există o metodă sigură 100%. În timp, dacă nu iei acele pauze la intervale regulate de timp, unghia este atacată. Și se va subția. Dar dacă știi și când să te oprești și folosești doar produse de calitate, nu ar trebui să ai probleme de niciun fel.

Pe lângă faptul că puteți beneficia de acest tip de manichiură pentru uz propriu, am observat că este un trend să faci din asta o mică afacere. De ce să nu câștigi și ceva bani dacă te pricepi și ai răbdare? În confortul casei tale poți să practici această meserie sau să te angajezi la un salon cunoscut. Nu trebuie decât să înveți și să ai un curs în domeniu (dacă vrei să te angajezi într-un loc specializat). Cei de la Nolia oferă posibilitatea unor astfel de cursuri de manichiură cu traineri specializați în domeniu. Pe aceștia în găsiți în diverse orașe din țară și puteți beneficia de curs cu diplomă, ceea ce vă va ajuta pe viitor.

Folosește întotdeauna produse profi!

Ceea ce face diferența, însă, dacă te hotărăști să te axezi pe un astfel de job, sunt materialele folosite. Pentru ca manichiurile tale să fie cele mai bune, trebuie să folosești produse profesionale. Diferența se va vedea și la modul cum se așează gelul sau oja pe unghie, dar și la rezistență și la efectul asupra unghiei în timp. Alege game de top pentru ca și clientela ta să fie mulțumită. Satisfacția înseamnă recomandări, iar recomandările înseamnă mai multe cliente pentru tine.

Fie că te hotărăști să practici acest job acasă, la nivel de amator, fie că vrei să fii o profesionistă și să intri în branșă, alege cele mai noi și mai performante produse. Nu te limita la geluri standard și la oje semipermanente în culori monotone. Există oje thermo, cat eye, metallic glaze, carbon polygel, există atât de multe culori și texturi cu care te poți juca și crea modele inedite. ESte foarte important să îți iei și o lampă bună, de preferat LED, și o freză puternică. Și dacă ai pasiune, totul vine de la sine.

Manichiura cu gel sau cea cu ojă semipermanentă este prezentul. Nu îmi dau seama ce ar mai putea apărea în viitor, dar acum este cea mai căutată și cea mai rezistentă. Multă lume optează pentru ea pentru că e mai ușor să îți faci unghiile o dată la câteva săptămâni decât la câteva zile. Și totul pleacă de la materialele folosite, este cel mai ușor să îți faci clienți fideli atunci când produsele folosite sunt de cea mai bună calitate.

One Reply to “Manichiura cu gel sau ojă semipermanentă – o idee de afacere”

  1. am doua vecine care au pornit de la pasiune, au facut cursuri si acum lucreaza in saloane de manichiura si fac niste adevarate opere de arta pe unghiutele clientelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *