Am mai avut articole pe această temă și v-am mai spus că eu nu sunt de acord să judecăm persoanele care fac masaj erotic, videochat sau care chiar prestează diverse alte servicii. Părerea mea strictă și personală este că fiecare e stăpân pe viața și pe corpul său, astfel că nu e treaba nimănui ce face X sau Y. Atâta timp cât suntem majori și vaccinați, avem dreptul să dispunem de viața noastră cum vrem. Așa că indiferent că suntem de o parte sau de alta a baricadei, nu ar trebui să fim judecați.

Întotdeauna am fost de părere că eu nu aș putea să practic aceste meserii, dar nici nu le judec pe cele care o fac. De ce mi-ar păsa mie că o tipă este angajată la un salon de masaj erotic? Cu ce mă afectează pe mine? Sincer, cu nimic. Tocmai de asta ar trebui să încetăm să ne dăm cu părerea și să le judecăm. Pentru că fiecare are nevoie de bani și se pricepe la ceva anume. E nu pot să desfășor acest gen de job pentru că am impresia (și cred că nu greșesc) că trebuie să fii o persoană dezinvoltă, deschisă, cu foarte multă încredere în sine. Ceea ce mie nu mi se potrivește. De felul meu nu mă simt excelent în pielea mea. Am învățat să mă mai accept, dar nu în totalitate. Dar fetele care fac asta trebuie să se simtă bine în pielea lor. Să fie conștiente de puterea lor de seducție și să o aplice.

De ce masaj erotic în saloane private legale?

Pentru că fetele care lucrează acolo trebuie și ele să beneficieze de condiții. Pentru că e ok să fii în legalitate, întrucât nu vei avea probleme pe viitor. Pentru ca tu, ca și client, să beneficiezi și tu de cele mai bune condiții, luxoase, aș putea spune. Pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Pentru ca tu să nimerești într0un loc curat, fără să pleci de acolo cu boli sau mai știu eu ce. Te-am convins?

Cei de la Artemis mizează pe siguranța și confortul clienților și militează pentru satisfacția acestuia. Așa că oferă o gamă de servicii variate, care vor mulțumi chiar și cel mai exigent domn. Sau cuplu. Pentru că dacă nu știați, și cuplurile apelează la masaj erotic. Da, incredibil, nu-i așa? Ba deloc. Unii oameni sunt suficient de îndrăzneți pentru a încerca așa ceva. Fetele angajate sunt foarte drăguțe și sunt sigură că sunt alese pe sprânceană. Adică sunt create toate condițiile pentru ca tu, ca și client, să te simți bine și să revii.

Industria masajului erotic face furori în ultimii ani. Pentru că oamenii au învățat să nu mai fie inhibați. Pentru că asigură confidențialitate. Pentru că nu saloanele private nu au reclame opulente care să atragă atenția și nici săgeți care să te semnalizeze dacă ai intrat acolo. Și sincer vorbind, nici nu ar trebui să ne intereseze dacă se întâmplă asta. Pentru că revin la ideea cu care am început – fiecare e stăpân pe viața sa și nu avem dreptul să judecăm pe nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *