Auzim din ce în ce mai multe lucruri despre masajul erotic și poate suntem prea reticenți la nou. De fapt, nu mai e de mult o noutate pe piață, dar majoritatea oamenilor se feresc și-s prea puțin informați asupra a ceea ce implică acest serviciu. Pentru că până la urmă asta e: un serviciu! Te duci, plătești, fata care este acolo este angajată și ia un salariu, deci este un schimb. Plătești pentru ceea ce ți se oferă. Așa că ce părere aveți despre masajul erotic? Mai e un subiect tabu sau toată lumea îl frecventează?

Să n-aveți impresia că veți nimeri într-o speluncă! De obicei, saloanele de masaj erotic sunt foarte dichisite și elegante. Camerele sunt aranjate cu bun gust, ai intimitatea pe care ți-o dorești, ce să mai, tot confortul. Și până la urmă, așa mi se pare normal! Doar te duci acolo să te relaxezi, nu să te uiți cu lupa pe așternuturi sau să nu reușești să încui ușa, că e prea dărăpănată. Există o mulțime de locuri pe piață, dar caută un salon de masaj erotic bucuresti în care-ți va fi respectată confidențialitatea și intimitatea!

Deci, ce crezi tu despre masajul erotic? Înșeli persoana iubită? N-o înșeli? Părerea mea e că cel mai bine ar învăța nevasta să facă masaj acasă 😀 Pentru mai multă siguranță. Desigur, dacă ești un bărbat liber, poți experimenta. Până la urmă, nu te întreabă nimeni ce ai făcut și unde, că nu e treaba nimănui. Dacă vrei câteva momente de relaxare diferită, ești liber să încerci orice, e alegerea ta! Și crede-mă, ai de unde alege. Ba chiar poți alege și două sau trei fete, și masaj cu șampanie, și tot felul de nebunii. Și până la urmă, de ce să n-o faci? O viață ai.

Ai și masaj pentru cupluri, dacă flacăra pasiunii s-a cam stins, poate e un mod bun de a o reaprinde. Asta depinde doar de voi, de cât de deschiși sunteți. Nu forța lucrurile dacă partenera nu e de acord. Ar fi păcat ca o relație să se rupă la niște insistențe. Mai degrabă prezintă-i câteva avantaje – experiență nouă, inedită, și las-o pe ea să aleagă. Oamenii au păreri împărțite despre acest subiect, dar cred că-s ceva mai deschiși decât atunci când au apărut aceste saloane. Mentalitatea mai evoluează și lumea înțelege că acolo nu se întâmplă decât ce vrei tu să se întâmple, nu îți bagă nimeni nimic pe gât. Depinde de tine ce ești dispus să faci.

Cred că trebuie să evoluăm, nu să involuăm. Nu zic să fim de acord cu orice idee nouă, dar nici plini de prejudecăți, pudici sau închiși în sine. Până la urmă, e corpul nostru, noi alegem ce facem cu el. La fel și fetele de acolo, câștigă un ban. Nu e treaba noastră să judecăm. E viața fiecăruia, e mai grav să dai în cap decât să prestezi servicii de acest gen.

Tu ce părere ai? Ești pro sau contra masaj erotic? Ai încerca așa ceva? Te încântă sau te dezgustă o asemenea idee?

4 Replies to “Să vorbim despre masaj erotic. Tabu sau nu?

  1. Nu sunt contra masajului erotic. N-am incercat pana acum, dar cred ca pe viitor voi testa apele, ca mi se pare o experienta pe care as putea-o lua si funny, ca eu sunt mai nebuna de felul meu asa :)). O singura viata avem si suntem datori sa o umplem cu multe experiente. Masajul erotic nu e ceva ce ne poate face rau, after all.

    1. asa zic si eu, pana la urma, nu te obliga nimeni sa faci ce nu vrei si nici nu inseamna ca nu te poti opri daca nu iti place

    1. de-aia am si zis ca mai bine iti pui nevasta sa invete sa faca. nici eu nu stiu cum as reactiona daca al meu s-ar duce, dar ca idee, pt un barbat liber, faca fix ce vrea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *