Ziua bună, oameni faini! Sper că sunteți gata cu toate pregătirile și ați lăsat ultima zi pentru relaxare și odihnă ca să rezistați toată noaptea. O sesiune de spa nu e niciodată de ratat, dar cum avem prea puțin timp pentru asta, vă recomand să vă faceți puțin timp pentru voi, pentru a vă îngriji și a vă răsfăța. Cum? Simplu. O baie caldă, cu spumă sau săruri, o mască de față 7th Heaven, o cremă bună și parfum. Cred că de brandul 7th Heaven a auzit toată lumea, țin minte că a fost prima mască de față pe care am folosit-o vreodată și sunt probabil cei mai căutați din acest domeniu. Ei nu oferă doar măști, ci adevărate tratamente de înfrumusețare nu doar pentru ten, ci și pentru corp sau păr. Să nu uităm și de secțiunea dedicată domnilor!

De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării pe animale și creează produse cu ingrediente preponderent naturale. Iar efectele sunt wow! Sunt game consacrate, cine nu a folosit măștile lor cu nămol sau cele peel-off? De data asta revin cu noi game, Superfood, Stardust sau Bubble. Eu am primit un pachet generos cu care m-am răsfățat în ultima perioadă și a inclus aceste game, precum și masca de față tip șervețel Pro Age din gama Renew You, dar și două măști pentru păr.

Când folosim o mască de față?

Măștile de față se folosesc cel puțin o dată pe săptămână pentru rezultate vizibile, dar și înaintea unui eveniment pentru a lumina tenul, cum ar fi pentru petrecerea dintre ani. Tenul se simte instantaneu mai fain! Nu uitați că măștile 7th Heaven le găsiți pe emag. Acolo aveți o gamă variată de cosmetice și produse de skincare.

Măștile 7th Heaven nu conțin parabeni, silicon, microplastice, ftalați sau derivate din petrol. Asta le face atât de iubite, de apreciate, dar și textura lor cremoasă (unde e cazul) și mirosul foarte yummy!

7th Heaven este un brand longeviv pe piața din România, și asta pentru că a știut să-și câștige clienții. Ingredientele curate și rezultatele rapide au făcut din aceste măști produse foarte iubite. Nu uitați – o mască de față pe săptămână duce la un ten minunat, alături de o îngrijire corespunzătoare!

6 Replies to “O mască de față te ajută să strălucești înainte de petrecere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *