Ziua bună tuturor! Azi vorbim de relaxare, de stat degeaba, de mâncat ceva bun sau de citit. Adică așa ar trebui. Eu mi-am făcut treaba în prima parte a zilei, am reușit să bag și benzină, voiam să spăl și mașina, dar voi rezolva alte probleme ale ei săptămâna viitoare, așa că n-are rost să o spăl acum, ci când termin tot. Așa că momentan staționez. Și am zis că e cazul să mă ocupă mai mult de blog, că am cam lălăit-o și am fost pe fugă în ultima vreme. Așa că, cum nu am mai scris de mult un review al unui produs, acum e momentul! Despre produse Balea am mai scris, am câteva preferate, mai ales gelurile de duș și plasturii de puncte negre, dar uneori o mai dau și-n bară. De data asta, cu masca peel-off.

masca-peel-offVorbim de un pachet de 2 măști, fiecare având 8 ml. Inițial, când am văzut ambalajul, am asemănat-o cu black mask, de care e plin netul. Cică e bună pentru puncte negre, ia tot. Până nu văd… nu cred! Dar la un moment dat, când am pus o poză cu ultimele noutăți, printre care și această mască, o cititoare, Laura, mi-a zis că a fost dezamăgită de ea. Am rămas cu câteva îndoieli, dar eu am zis s-o încerc, că n-o fi foc!

masca-baleaDe fapt, dacă m-aș fi uitat la lista de ingrediente, nici n-o luam. Alcool, alcool, apă și parfum. Și pudră de cărbune, mă rog… Acidul ăla salicic care trebuia să se ocupe de coșuri e fix egal cu zero… Și povestea mai nasoală a început când am desfăcut una din măști. M-a izbit un miros extrem de puternic de alcool. Și sincer, nicio treabă cu black mask. Adică era o mască simplă, un gel incolor amestecat cu o mână de pudră neagră. Atât. Se vede că pudra aia e pusă la mișto și n-are nicio treabă. Am zis hai, totuși, să merg mai departe. Pe față nu mă ardea, dar mirosul era extrem de puternic.

Am stat vreo 20-30 minute cu ea pe față, apoi am tras de pelicula care s-a format, că de aceea e peel-off. Rezultat? Nimic. Serios. Nimic. Nu s-a luat nimic, n-a avut nicio treabă. Și s-a uscat teribil de greu față de alte măști de genul. Le-am folosit pe ambele, am zis să văd, totuși, poate e de la mine. Nimic. Am rămas profund dezamăgită de această mască! Nu merită nici măcar să te uiți la ea!

Nu știu dacă voi ați încercat-o, dar e cea mai proastă mască pe care am avut-o, fie că e peel-off sau nu! N-o recomand. Vina e și a mea, că nici pe ingrediente nu m-am uitat! Voi ați încercat-o? Păreri?

20 Replies to “Mască peel-off de la Balea – yay or nay?

  1. cred ca mai degraba asa…cele cumparate n-au nicio treaba… eu am luat una acum de pe ebay, tot cu servetele de hartie, sa o incerc si pe aceea…

 1. Eu am vazut pe you tube ca se face cu lipici non-toxic si carbune si pare f buna, scoate toate impuritatile dar pare un pic agresiva pt ca se lipeste f bine. De carbune nu ar fi problema pt ca se gaseste la farmacie dar lipici non-toxic nu am nici o idee de unde sa iau. Din cate am obsevat mastile de la Balea sunt mediocre si cam atat, si eu o sa ma orientez spre altceva.

 2. Buna,

  Am citit review-ul tau dupa ce deja mi-am cumparat masca, asa ca am zis totusi sa o incerc.

  Desi am pornit cu premisa ca nu va functiona, spre surprinderea mea, sa stii ca a functionat. In 10-15 minute s-a uscat si am putut sa o indepartez cu tot cu impuritati si acum fata mea e mult mai fina si mai curata. Efectele mastii sunt surprinzatoare.

  (Masca e chiar neagra, in niciun caz incolora, iar mirosul nu e deloc izbitor).

  Precizez ca am achizitionat masca din Austria pt ca aici locuiesc.

  De la mine are un mare PLUS! (Mai ales ca m-a costat doar 0.70 euro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *