Ziua bună, oameni faini! Astăzi vă spun câteva vorbe despre ultima apariție de la Avon – mascara Legendary Lengths. Vorbim despre un produs nou, inovator, care este în catalogul actual și în pachete cu creionul de ochi tip gel sau creionul contur pentru sprâncene. Adevărul e că și în pandemie, când aveam masca, tot ochii mi-i puneam cel mai repede în evidență. Mai repede folosesc fard de pleoape și mascara decât ruj. Și în ultima perioadă am început să mă machiez mai des, cred că am prins mai mult timp.

Ce promite să facă noua mascara Legendary Lengths?

Foarte simplu! Gene cu până la 50% mai lungi și de 3 ori mai mult volum. În principiu, o mascara de calitate dă volum, alungire sau curbare. Aceasta pot spune că dă volum, însă nu de 3 ori mai mult, ci într-un mod decent. Iar alungirea mi se pare un pic mai slabă decât la Unlimited, de exemplu. Dar îmbracă frumos privirea.

Din perspectiva mea, Legendary Lengths este o mascara de zi cu zi, pentru un make-up natural. Nu oferă o privire dramatică, nu are efect de gene false. Oricum, la prețul foarte bun pe care îl are, cred că merită din plin. Am purtat-o întreaga zi și nu s-a fărâmițat absolut deloc. Nu a curs, nu a căzut, din punctul acesta de vedere e super. Rezistența, nota 10!

Ambalajul este foarte feminin, mascara vine într-un tub roz, cu inserții aurii, într-o cutie de protecție neagră cu scris roz. Peria este subțire și permite aplicarea chiar și pe genele cele mai scurte. Concluzia – raportul calitate-preț este unul foarte bun. Are multe puncte forte, dar este ceva ce nu ai mai văzut. Nu face genele foarte lungi sau nu dă un volum uimitor, însă pentru fiecare zi, chiar este un produs ok.

Mascara Legendary Lengths este disponibilă pe site-ul Avon, unde poți plasa comenzi chiar dacă ai un reprezentant sau nu. E imposibil să nu te lipești de câte unul din produsele lor, mai ales de best-seller-uri, produse consacrate de ani de zile.Tu ai folosit acest nou produs de la Avon? Care e mascara ta preferată de la ei?

8 Replies to “Mascara Legendary Lengths – yay or nay?

  1. Inca nu am incercat pana acum nici o mascara !
    Am una de la Yves Rocher si e foarte buna !
    Va multumesc frumos pentru recomandare !

  2. Am folosit si eu acest rimel si mie mi-a placut. Daca insisti un pic cu aplicarea se vede si mai frumos. Eu am trecut cam de 2 ori cu periuta si le-a conturat frumos. Sa stii ca nu le-a incarcat deloc. Asa ca poti incerca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *