Schimbarea mașinii este o necesitate. Când ai ajuns în acest punct te gândești cum te vei descurca de data aceasta, dat fiind că ultima oară ai fost la un târg de mașini și ai ales după buget și…ce ai găsit disponibil. Ei bine această piață s-a mai dezvoltat și acum poți alege specific ce îți dorești, dacă vei prefera să faci achiziția de la AutoDel Rulate.

Acest dealer de mașini rulate este un next level față de ce știam până acum cu toții. Are o flotă auto destul de generoasă, din care îți poți alege opțiunile dorite, fie că îți dorești un SEAT sh Suceava sau o Toyota de ce nu. Sunt mărci diverse aici, unele dintre ele chiar imediat disponibile să le cumperi și să pleci de la showroom cu noua achiziție.

 Cum poți găsi și cumpăra mașina dorită de la AutoDel

Așa cum vei găsi și în pagina oficială, Autodelrulate.ro, unele mașini sunt imediat disponibile, le poți observa în detaliu direct la fața locului, în unul din cele două showroom-uri, locații fizice. Dacă nu ai găsit ceva pe placul tău, poți face o comandă specială.

Dacă te-ai decis asupra uneia, o poți testa gratuit. Trebuie însă să îți faci o programare în prealabil pentru test drive, iar asta o poți face de asemenea din pagina oficială.

Iar pentru cei care dețin deja un autovehicul și pe acesta îl doresc vândut pentru a putea face ulterior noua achiziție, AutoDel vine cu oferte de tip buy-back sau lease back. Sunt soluții de finanțare care ajută la optimizarea timpilor pentru a găsi imediat cumpărător. Pe loc este oferită o evaluare auto și pot lăsa mașina deținută pentru a face demersurile privind nouă achiziție.

Și dacă te gândești de ce AutoDel, atunci argumentul suprem ar fi faptul că sunt serioși și fac totul legal. Te-ai săturat și tu de minciuni când unii nici nu au tehnici de vânzare spun doar vorbe în vânt de dragul vânzării, spun despre o mașină că este prea puțin rulată și poate chiar apelează și la practici neortodoxe de a da kilometrajul înapoi. Mergi la sigur, alege un dealer auto prin care cumperi sigur, legal și corect autovehiculul dorit. Doar pentru că e la mâna a doua asta nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu puțin sau cu o calitate îndoielnică a stării tehnice a mașinii.

Descoperă ofertele în pagina oficială.

Contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA:

0374 006 007

BUCUREȘTI:

0759 888 788

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *