Nu o dată mi s-a întâmplat să am belele cu mașina. E veche, e uzată, are ceva kilometri în bord, deci nu mă aștept să meargă ca unsă. Totuși, până în momentul în care voi dispune de un buget mai generos pentru alta mai nouă și mai fiabilă, încerc să o întrețin pe aceasta. Probleme are toată lumea, că până la urmă e fier, sunt cabluri, și se poate întâmpla orice. Tocmai de asta e bine să știi unde să apelezi pentru piese de bună calitate. Da, poate că uneori apelăm la dezmebrări pentru a economisi, dar pe partea cealaltă, gândiți-vă că sunt anumite piese pe care nu le găsim sau pe care e riscant să le iei fără să știi de unde provin. Mai bine alegi piese auto Citroen de la Autoatu și știi că nu ai dat nici toți bani, nici nu ai luat ceva de calitate inferioară.

Piesele sunt grupate după marca și modelul mașinii și găsești cam tot ce vrei pentru orice mașină ai avea. Plus că apoi vine altă grupare, după categorie. Adică pentru caroserie, pentru sistemul de aprindere, electric, ambreiaj și ce mai știți.  Eu am căutat și pentru Corsa mea și am găsit aici sonda Lambda care cred că e mai nou de vină pentru martorul din bord care tot stă aprins. Prețurile sunt destul de ok, eu am căutat o marcă mai cunoscută, și anume Bosch, și nu mi s-a părut a fi scump. Bine, ce ține de mașină clar nu e în plan de la bun început, dar oricum.

Indiferent dacă ai nevoie de piese auto de Citroen sau alte mărci, aici sigur vei găsi ce ai nevoie, la prețuri bune. Livrarea se face direct acasă, nu mai stai să umbli pe la poștă. Și e rapidă, în câteva zile ai coletul, ceea ce înseamnă că nu trebuie să stai prea mult pe dreapta. Mie mi se pare rentabil și clar mult mai sigur decât să iei piese sh.

Voi ce spuneți, când aveți probleme, optați pentru piese second hand sau pentru cele noi? Preferați să dați un ban în plus, dar să fiți liniștiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *