Știu că toți așteptați Black Friday ca să vă luați toate aparatele electronice și electrocasnice pe care vi le doriți, să scăpați de vechituri și să vă lăudați prietenilor cu ”Ia uite ce mi-am luat eu!” Totuși, când vine ”ziua magică”, s-ar putea să aveți surpriza că reducerile nu-s chiar de neratat, ci mai mult cu numele, așa că vă treziți cu aceeași mașină de spălat, incapabili să scăpați de ea, deși voi vă doreați una care să nu bârâie și să nu hârâie. Hai să vă spun eu cum rezolvați problema mai elegant și mai ieftin.

masina-spalatNu zic, și mie mi-ar plăcea ca în fiecare an să-mi iau frigider nou, aragaz nou, mașină nouă, totul nou și nefolosit. Dar când mă uit în portofel, cam bate vântul, așa că trebuie să mă mulțumesc cu ce am. Și mai ales, să le mențin în stare foarte bună. Că și dacă se strică, am pus-o de tot! Vă dați seama ce înseamnă în miezul iernii, în preajma Crăciunului, să pice aragazul. V-a nenorocit. Dar dacă aici mai sunt alternative ieftine, zic eu că m-ar omorî ideea de mașină de spălat stricată. Am trecut prin asta, n-aș mai putea să spăl la mână, deci o soluție trebuie să existe!

Atunci am căutat reparatii masini de spalat Bucuresti și am dat de cineva foarte priceput. Cei de Master Service au fost profesioniști și au rezolvat toate problemele în no time. Și asta pentru că și ei știu ce înseamnă să stai cu mașina de spălat avariată – coșuri pline cu rufe, munți de haine murdare, dulapul gol și lumea țipând prin casă că n-are cu ce să se îmbrace. Să nu mai zic de apa care se curge de pe sârmă, că doar tu n-ai 1000 de rotații. Cei de Master Service sunt oameni cu experiență de pestre un deceniu, se deplasează gratuit la domiciliu și constată problema. Ei au și un mic stoc de piese în depozit, astfel că sunt mereu pregătiți cu o soluție!

Decât să bâzâi de Black Friday după o mașină de spălat nouă, mai bine repar-o pe cea pe care o ai deja. Cu banii ăia pleacă într-o vacanță, mai degrabă! Detașează-te de probleme și relaxează-te! Zici tu că-s nebună, dar nu cred c-ai zice nu unei călătorii la munte. Black Friday se apropie. Tu în ce ești dispus să investești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *