Alan-42-multi-C480.13-380×380
Interes general

Mașinile – pasiunea mea

Nu știu voi, dar eu la 18 ani îmi doream din suflet să-mi iau permisul. Și chiar dacă nu am reușit la 18, la 19 tot am făcut-o. Păcat că până anul ăsta n-am avut o mașină la dispoziție s-o pot conduce, și am cam uitat tot ce am învățat, dar uite că în 2-3 luni am reușit să-mi aduc aminte și acum pot spune că mă descurc onorabil, ba chiar am dat jos și mămăligile din geam. Înainte de toate, am vrut o mașină dotată, m-a interesat mult mai puțin aspectul estetic (nu-s eu aia cu eleroane, cu praguri sau nebunii), vreau să funcționeze bine și să nu am probleme de niciun fel cu ea. Am un gps, dar încă nu l-am verificat, dar o voi face, pentru că va fi de ajutor la drum lung. Și că tot veni vorba de drumuri lungi, o stație radio este necesară. Îți face viața mai ușoară, vă spun sincer. O stație Alan 42 te poate scoate din belele mari cu ajutorul celorlați șoferi care dețin așa ceva.

Alan-42-multi-C480.13-380x380

Am găsit acest model pe CBMania, la un preț relativ ok, și-i cam dau târcoale. Mai ales că ei garantează o livrare rapidă, un sistem de garanție eficient și rapid și transport în siguranță. Desigur, contra cost asigură și alte servicii utile și e bine că știu unde aș putea apela. Am văzut cum funcționează stația Alan 42, ceilalți șoferi te mai scapă de plictiseală, mai ales dacă mergi noaptea, sunt glumele de pe frecvență, mai întrebi de drum, care e cel bun, cel mai scurt, dar mai ales cum se prezintă șoseaua, cum e cu echipajele de poliție, accidente, drumuri blocate, etc. Tehnic vorbind, am găsit un manual de utilizare pentru stația Midland Alan 42, și nu pare atât de complicat. Oricum ar fi, am consiliere pe site, dacă nu mi se potrivește acest model, sigur voi găsi ceva pe placul meu.

Sincer, dacă aș putea, mi-aș lua mașinuța să doarmă în pat cu mine. M-am atașat extraordinar de ea și am foarte mare grijă să fie totul în regulă. De aceea aleg ce e mai bun pentru ea. Voi n-ați face la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *