Ziua bună și hai să facem săptămâna să treacă mai repede! Nu știm ce ne aduce ziua de mâine. Dacă acum un an abia începea acest calvar, nu ne puteam pregăti suficient pentru carantină și pandemie. Nu cred că își imagina nimeni că aveam să trăim așa ceva. Nu cred că ne imaginam că se putea întâmpla așa ceva. Dar viața ne ia prin surprindere și se pare că încet-încet trebuie să trăim altă viață față de ce am fost obișnuiți. Și sincer, cred că asta va fi viața noastră de acum încolo, fără să ne mai întoarcem la ce știam. Masca trebuie să facă parte din viața noastră de zi cu zi, astfel că devine un accesoriu indispensabil. Și atunci, de ce să nu ne facem viața mai frumoasă și să ne facem și măști mai deosebite?

De la PrintCenter am primit zece măști textile, cele mai eficiente la momentul actual de pe piața din România. Poate mulți dintre voi sunt obișnuiți cu măștile chirurgicale, însă mi se par destul de scumpe. Adevărul e că o cutie de măști e undeva la 20 lei (cel puțin la noi în magazin), dar nu se pot refolosi. În schimb, măștile textile au o durată de viață de până la 30 de spălări la 60 de grade, astfel că ne vor ține mai multicel.

Tratamente performante elvețiene pentru măști mai sigure

Ce este foarte important la măști este să fie eficiente, să oprească virusul. Iar măștile de la PrintCenter fac exact acest lucru datorită tehnologiei HeiQ Viroblock. Elvețienii au dezvoltat opt tipuri de tratament pentru materiale textile, dintre care 4 sunt disponibile pe printcenter.ro:

  1. HeiQ Viroblock – tratament antimicrobian
  2. HeiQ Pure – tratament antibacterian și odor control
  3. HeiQ Eco Dry – tratament hidrofob (pentru impermeabilitate)
  4. HeiQ Smart Temp – tratament pentru reglarea temperaturii

”Testările efectuate pe tratamentul Viroblock au arătat eficiența acestuia în combaterea răspândirii virusului Sars-Cov-2 pe materialele textile. Studiile au fost efectuate în laboratorul Institutului Peter Doherty din Melbourne, Australia, și au demonstrat că în momentul în care virusul ia contact cu materialul tratat, compușii acestuia distrug învelișul lipidic al virusului, determinând descompunerea acestuia.”

Pe lângă toate aceste beneficii, să nu uităm și de estetic! Ai de ales între numeroase colecții – The Urban Mask, Digital Art, Color Hunt, Kidzone, Pedro Amos și Valentina Design Studio. Prețurile sunt extrem de accesibile, iar măștile vin și cu elastic pentru reglare. De asemenea, vin și pe mărimi – XS, S, M, L. Toată treaba e să te măsori înainte să dai comanda, pentru a fi sigur că alegi mărimea care trebuie. Eu am luat M și sunt perfecte toate!

Măști funny
Măști scary
Măști skulls
Acestea au fost alegerile mele, am avut multe variante de unde să aleg, dar am mers majoritar tot pe unicorni și pe chestii mai scary 😀 Asta-s eu! O combinație ciudată 😀 Vouă v-ar plăcea astfel de măști personalizate de la PrintCenter? Ce modele v-ați alege?

11 Replies to “Măști personalizate de la PrintCenter

  1. daca sunt bumbac la interior, as incerca si eu. Nu stiu de ce dar imi imaginam ca mastile astea personalizate sunt poliester 100%. M-am inselat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *