Ziua bună, oameni faini! Despre produsele Sano am mai vorbit de foarte multe ori, nici eu nu mai țin rândul, dar mereu găsesc câte ceva să mă surprindă. În ultima campanie am testat mai pe îndelete detergentul Sano Maxima în două variante de parfum – Spring Flowers și Mountain Fresh. Deși obișnuiesc să folosesc balsam de rufe (chit că iarna folosesc uscătorul și abia se mai simte), de data asta am luat o pauză de la el, să simt mirosul detergentului. Știu că de foarte multe ori am spus că nu mai folosesc dero pudră din cauza unor probleme cu scurgerea, dar dacă alternez cu alt tip, mă gândesc că nu se va înfunda nimic. Da… aici e beleaua cu instalația noastră din bloc, nicidecum nu are vreo vină produsul în sine.

Pe lângă cele două sortimente de Sano Maxima primite de mine, și alți prieteni au avut ocazia să testeze atât detergentul, cât și balsamul. Detergentul este disponibil în pungi de 2,4 sau 6 kg, precum și în varianta lichidă de 3l. Fie că vorbim de Mountain Fresh sau Spring Flowers, acestea înglobează 3 ingrediente puternice, ce conferă o curățare în profunzime – oxigen activ, enzime și detergenți.

Ce am putut observa după aproximativ o lună de utilizare?

La prima vedere, e un detergent obișnuit. O pudră moale, cu microcapsule colorate în interior, cu un parfum plăcut. Dozajul se face extrem de ușor, fiind afișat pe pungă. În funcție de gradul de murdărie se adaugă și cantitatea optimă de detergent. La 5kg de rufe, dozajul e de 100g.

Mai folosisem detergentul Sano Maxima, dar nu la modul frecvent. Astfel că acum am avut ocazia să evit balsamul și să las totul pe mâna acelui parfum de care se tot vorbește – vezi și reclama produsului aici. Și nu am fost dezamăgită! Puterea de curățare e mare, eu spăl coloratele la 30 de grade, iar albele la 40 sau 60, depinde de gradul de murdărie. Dacă e iarnă, asta înseamnă uscător. Pentru că balconul e cam demolat și sufrageria mărită, evit să pun rufe pe sârmă. Pentru a le usca, am optat pentru mașina cu uscător. E adevărat, e un consum, dar neplăcerea mea cea mai mare era că rufele ies prea șifonate și fără niciun miros… Ba uneori cu mirosul acela de încins, specific.

Totuși, de data asta am folosit și versiunea dero+balsam, și cea de dero singur-singurel. În ambele situații am avut surpriza să constat că rufele chiar miros! Și nu a încins, ci au parfum proaspăt! Zici că nici nu am folosit uscătorul. Ceea ce mi se pare o mare realizare!

Personal, nu am pete foarte dificile, dar am vrut să văd eficiența pe cafea, dat fiind faptul că e cel mai probabil ”accident” din casa noastră. Rufele albe nu le spăl la mai mult de 40 de grade, decât foarte rar. Așa că am încercat la această temperatură și am fost foarte uimită! Să nu mai spun că Maxima face treabă și la petele de noroi cauzate de blănos.

Recomand oricui detergentul și balsamul Sano Maxima! Ca de altfel toate produsele Sano. Fie că vorbim de Spark, Antikalk sau Sano Forte, fiecare din ele își fac treaba foarte bine și sunt extrem de accesibile la preț! Așa că pentru o casă curată, rufe impecabile și cu un parfum extraordinar, care persistă mult timp, soluția e la doi pași. Alege Sano, pentru că merită! Voi ce produse din gama lor folosiți?

3 Replies to “Maximul de curățenie cu Sano Maxima

  1. este foarte bun! l-am folosit si noi o perioada si e adevarat ca scoate bine petele. Acum il prefer pe cel lichid, dar nu il gasesc mereu. Mi-ar placea sa scoata si pernute cei de la Sano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *