Ziua bună, oameni dragi! Am tot promis de vreo lună, de când am primit noul ruj mat de la Melkior, că o să-i fac review ”în curând”. Bineînțeles că am tot amânat, ba din lipsă de timp, ba de chef, ba de îndemânare… dar gata, s-a terminat cu joaca! Azi vă pun pe tapet Melkior Matte Stain, lansarea senzație din toamna asta. Bine, pe lângă paletele speciale pentru ochi, în afară de baza 9în1 și de lacurile de unghii sau de fardul de obraz. Se pare că au fost destul de ocupați, nu?

Noile rujuri lichide au 7 ml și un ambalaj tare simpatic. Cu pensula mă descurc eu un pic mai greu, am buzele destul de subțiri și am tot zis că o să încerc și cu un contur de buze, să văd ce iese, poate nu mai depășesc. Eu am primit nuanța Joy, adică un corai foarte frumos, dar mai sunt Happy, un mov prună, Faithfully, un mov nude drăguț, Daring și Ecstasy, care mi se par rozuri mai aprinse, și Sexy, adică roșu.

După aplicare are nevoie de câteva clipe pentru a deveni mat, iar demachierea se face destul de repede. Totuși, apa micelară are un plus față de laptele demachiant de la Green Lab, de exemplu. Pe acestea le-am încercat eu. Aplicarea e destul de ușoară, doar că eu n-am nici exercițiu, de aici și dificultățile mele.

Rujul are un aspect tare fain, se recomandă înainte hidratarea buzelor, la fel ca la orice ruj, pentru a evita acele dungulițe inestetice. Ca și rezistență, rămâne la loc câteva ore dacă nu mănânci și nu bei nimic. Deci pentru o seară, la o plimbare, eu zic că e ok.

Nu l-am folosit intens, dar în puținele dăți când l-am aplicat, chiar am fost încântată de el. Încă sunt într-un proces de auto-convingere de a purta ruj mai des. Sper să-mi și reușească! În mod sigur, materie primă am! Voi ce părere aveți de noul Matte Stain? L-ați încercat?

26 Replies to “Melkior Matte Stain – new lipstick in town!

  1. Dar de ce porti rar ruj? Mie imi place sa ma dau cu ruj, e printre putinele produse de make-up pe care le folosesc de fiecare data cand ma machiez. 😀 Matte Stain chiar e misto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *