Vară, cald, vreme frumoasă și soare cât cuprinde. Ziua din ce în ce mai lungă te îmbie să stai mai mult la aer, mai ales seara, când totul scapă de agitația de peste zi și se liniștește, canicula ne mai lasă în pic în pace și e un calm deplin. Și unde ți-e mai la îndemână să stai decât în curtea ta, făcând treabă în grădină sau pur și simplu stând la masă cu ceva răcoritor în față, admirându-ți munca? Știu că e greu, dar dacă vrei o curte frumoasă, trebuie să investești, să ai răbdare și să pui pasiune. Un prim pas este pavarea curții, pentru a-i da un aspect elegant. Și pentru pavaje cu pavele speciale pentru curți și grădini, am eu o idee unde ai putea să apelezi.

Europav oferă o gamă largă de pavele care vor arăta fabulos în curtea și grădina ta. Prețurile sunt accesibile, transportul se face în toată țara, iar montarea se face de către o echipă specializată. Deja mă gândesc la câteva modele, îmbinări de pavele de diverse forme și culori care vor face senzație. Îmi plac pavelele clasice, romburi sau dreptunghiulare, dar cele cu orient sau cu model floare mi se par mai sofisticate și mai potrivite pentru o casă impunătoare. În grădină aș alege ceva de tip cub, destul de lat, pentru a nu intra în noroi atunci când plouă. Îmi convine că pot alege dintr-o gamă variată de culori și le pot asorta atât cu casa, cu florile, dar și cu decorațiunile din curte.

Fără titluCred că în fiecare curte trebuie să existe un set de scaune cu canapele, cele din ratan sunt potrivite, pentru a ne odihni după o zi agitată. Piticii de grădină îmi plac la fel de mult, dar cred că aș improviza și niște ghivece din anvelope uzate. Îi dă un aer mai rustic spațiului. Cred că orice material poate fi folosit pentru a decora curtea și grădina. Un pitic aici, o lampă solară dincolo, o fântână mică în mijloc… sunt detalii care dau tot farmecul și personalizează spațiul, astfel că ne putem crea locul nostru de relaxare cu bani puțini. Tot ce îți trebuie este imaginație și pasiune. Și cheful de muncă va veni singur, dacă vizualizăm proiectul final. Așa că… spor la treabă!

2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *