Poate mulți dintre voi se feresc din a lua medicamente la orice durere sau răceală, fiind convinși că nu vor avea efect sau tocmai din cauza efectelor adverse pe care le pot provoca. Eu încă mă bazez pe antiinflamatoare în ceea ce privește durerile de coloană sau cele provocate de reumatism, dar evit cât pot de mult analgezicele și antibioticele. De ce? Păi în timp dezvoltăm o rezistență crescută la ele și la un moment dat sigur nu-și vor mai face efectul. Unde mai pui că ne-am învățat ca la orice răceală să intrăm pe antibiotic, la orice durere în gât sau tuse, la fel. Nu e ok deloc, corect e să le evităm cât putem, și asta și din cauza problemelor generale pe care le pot cauza, mai ales la stomac. Cel mai bine e să căutăm miere Manuka la preț avantajos.

Ce este mierea de Manuka? Este o alternativă naturală, care ne poate ajuta să ne întărim imunitatea. Este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antiseptice. Aceasta are o eficiență de 50 de ori mai mare decât în cazul medicamentelor clasice. Eficiența sa se datorează florilor de Manuka din care este realizată, care se găsesc într-un arbust din Noua Zeelandă. Acest tip de miere are o clasificare după conținutul de metilglioxal, componentul principal al său. În funcție de cât de mare e, și mierea are un UMF mai mare, deci e mai puternică. Pentru a fi activă, deci utilă, mierea de Manuka trebuie să aibă un UMF de minim 10.

Mierea de Manuka acționează ca un antibiotic natural, dar fără efectele adverse specifice. Poate fi folosită în cazul ulcerelor, rănilor externe, afecțiunilor pielii, gingivitei sau infecțiilor. Găsiți miere de Manuka la preț bun pe GreenBoutique, cu UMF de toate valorile. Fie că o achiziționați pentru consumul zilnic, fie că vreți să o integrați într-un tratament, livrarea este promptă, iar calitatea garantată. Produsele au certificarea Comvita, care atestă proprietățile lor.

Voi ce preferați, să vă tratați naturist sau sa apelați la veșnicul antibiotic? Credeți că efectele se văd în timp sau vă considerați norocoși că nu ați avut probleme până acum?

4 Replies to “Mierea de Manuka – antibiotic natural

    1. preturile sunt cam marisoare, ce-i drept, dar ma gandesc si la cantitate si zic ca o cutie de antibiotice (sau 2) costa cam la fel, si au o multime de efecte adverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *