Ziua bună tuturor! Nu am apucat încă să primesc toate coletele pe care le așteptam, dar am zis că nu mai aștept și fac acest mini-haul. Mai am una-alta pe drum, dar o să vi le arăt atunci când vine și Moșul, ca să se adune mai multe. Am avut doar surprize plăcute, așa că sper să tot continue așa! Am avut parte și de o întâlnire super faină cu foștii colegi de muncă, am făcut schimb de cadouri, am primit și cărți, deci pot spune că Moșul a venit din timp anul ăsta.

Am mai dat o comandă la Elider și mi-am mai umplut bucătăria. N-am rezistat să nu-mi iau luminițe pentru brad, că tot n-aveam. Am ales varianta de 400 led-uri, ca să consume și puțin, și să fie suficiente pentru tot bradul. Mi-am luat bureți de vase cu mâner, bureți de sârmă, o rolă mare de prosoape de bucătărie, folie de aluminiu, o sită, spumieră, o tavă în formă de inimioare și un set de pahare. Am apreciat mult împachetarea produselor, se vede că paharele au fost înfășurate foarte bine în hârtie, ca să fiu scutită de accidente nefericite.

Am decis să dau o comandă și la Farmacia Tei, cu chestii esențiale, să zic așa, și cu ceva curiozități. Mi-am luat calciu cu vitamina D și vitamina C pentru a face față cu brio iernii. Apoi am vrut să încerc și enzimele din ananas și papaya, dar și pachetul 1+1 Siluetă perfectă cu leuștean. Nu e o perioadă prea bună pentru diete, dar le păstreze pentru după sărbători, să văd dacă e ceva de capul lor.

Am primit un colet și de la Nemira, cu 4 cărți faine. Cele din seria Montalbano-s aproape gata. Și de Raymond Chandler chiar mi-era dor!

De la Wildfashion am o pijama tigru, pe asta chiar am în plan să o pozez și să vă arăt cât de mișto e și că merită luată fără discuție! Zilele astea chiar o să vi-o arăt, îmi pare rău că n-am făcut-o mai din timp, poate vă dădeam o idee de cadou!

Din acest mini-haul nu puteau lipsi cărți de la Libris. De data asta, două exemplare cartonate, care te ung pe inimă când le privești – Un expert în crimă și Omul de zăpadă, ca să fiu în ton cu sărbătorile, măcar în ceea ce privește personajele.

De la The Cover am primit un set C-Thru Lime Magic (noroc că cineva m-a tras de mânecă, eu scrisesem B.U., mă gândeam la Moș Crăciun și la reni :))))  și unul STR8 pentru Mr. Să vă spun ce tare s-a bucurat că a primit și el ceva? Parfumul B.U. nici nu mă gândeam să miroasă așa bine!

La întâlnirea cu colegii am organizat Secret Santa și a ieșit ceva tare drăguț! Eu am primit o față de masă în ton cu Crăciunul, două seturi de pahare și un set de solnițe cu Moși, super simpatici! Asta a fost și cadoul de casă nouă, și de Moș. Mi-a plăcut la nebunie! Mai că mi-e milă să le desfac!

Cam aceasta a fost mini-haul-ul meu. Acum, privind în urmă, nu e chiar mini. Numai lucruri frumoase, surprize plăcute, sunt mândră să am așa prieteni și colaboratori! Abia aștept să văd ce-mi rezervă Moșul cel mare. Sper că și voi veți primi exact ce veți dori! Zi frumoasă să aveți!

24 Replies to “Mini-haul de decembrie – goodies!

  1. Imi place pijamaua de mor!Vreau si eu una. Si mai vreau si setul de la C-thru. Mosul a fost generos cu tine. Maine am parte si eu de Secret Santa intre prieteni. Abia astept!

    1. daaa, pijamaua e minune! bine, ca eu o folosesc de stat in casa, ca mor daca dorm cu ea, e super calduroasa! sa ne arati ce daruri ai primit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *